#1459 Wysłany: 2011-06-23, 12:22
Może warto byłoby poszukać oferty na takie skrzynki jak z wizualizacji i oferować je jako dodatkowo płatne? Chętnie bym dopłacił do takiego zbiorczego opakowania, pasującego idealnie do koncepcji.
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
#1462 Wysłany: 2011-06-23, 14:41
split napisał/a:
Może warto byłoby poszukać oferty na takie skrzynki jak z wizualizacji i oferować je jako dodatkowo płatne? Chętnie bym dopłacił do takiego zbiorczego opakowania, pasującego idealnie do koncepcji.
To kosztuje ca 20 zeta w Castoramie. Gąbkoplastykę możesz sobie zrobić samizdatem - custom bedzie
Mam pytanko o box. Jak będą pakowane zegary? Tak jak na wizualizacjach? Jak dwa to inaczej, jak jeden to inaczej?
Bo chyba nie w bąblach?
To opakowanie z wizualizacji bardzo mi podeszło. Mieć takie fajne pudełeczko, a w środku parkę byłoby super. Chłopaki - rozważcie taką opcję dla kupujących oba modele, pliiiizzz
_________________ Segoy
kaczka [Usunięty]
#1467 Wysłany: 2011-06-23, 21:06
Zupełny off topic, a nie myśleliście o zegarku dla naszych Pań. Tak aby „zatkać” im usta (nie dosłownie). Oczywiście jakiś nisko budżetowy co by nam kasy starczyło na inne przyjemności
kurant [Usunięty]
#1468 Wysłany: 2011-06-23, 21:10
moja pani dostanie Sokoła.....nie będzie go chciała nosić więc wróci on do mnie....ale przecież chciałem!!!!