Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Na gazomierza to mi serio narobiliście smaka Będę się bacznie przyglądał, co z tego wyniknie
:
No przyznać uczciwie trzeba, że gazomierz mocno nietuzinkowy jest W sumie niezły strzał jako pierwszy forumowiec CW
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-10-25, 18:28, w całości zmieniany 2 razy
Nie tak dawno pozwoliłem sobie zaproponować "damkę" jako zegarek forumowy. Zwolennikom wskrzeszenia tej idei polecałbym zapoznanie się z tym tematem:
http://czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=14879
Nie zajmie im to zbyt wiele czasu.
Spośród proponowanych koncepcji, chyba najbliższy memu sercu byłby bardzo bardzo klasyczny garniturowiec, może Rzymianin z porcelanową tarczą i subsekundą, albo kostka? A tak poza wszystkim, to bardzo bym prosił o dopisanie do listy antybransoletowej, jak trzeba to takowe noszę, ale bez zachwytu.
http://czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=14879
Nie zajmie im to zbyt wiele czasu.
Spośród proponowanych koncepcji, chyba najbliższy memu sercu byłby bardzo bardzo klasyczny garniturowiec, może Rzymianin z porcelanową tarczą i subsekundą, albo kostka? A tak poza wszystkim, to bardzo bym prosił o dopisanie do listy antybransoletowej, jak trzeba to takowe noszę, ale bez zachwytu.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2013-10-25, 18:28, w całości zmieniany 2 razy
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Z tego co pamiętam Gerlachy nie kwapią się do homarowania. Cóż. Ja w każdym razie kieruje się przed wszystkim pięknem wzornictwa i skuszę się tylko zegarek, na który chce się patrzeć. Dokładając do pokazywanych wcześniej AP Royal Oak albo Nautilusa taka klasyka:
Zegarki * Rower * Radio
:
eee to raczej nie przejdzie
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
:
Ja tam jestem za!
Damian napisał/a: |
a z drugiej strony jak będzie czas to ogarnął bym kopertę z podpisu, tylko czas królestwo za czas! |
Ja tam jestem za!
:
Ja tam się swojej antybransoletowości nie wypieram
ALAMO napisał/a: |
Uuuu ... będzie banowanie ... Ustawiać się, w kolejce, kto nie lubi bransolet
1. Svedos ... ... |
Ja tam się swojej antybransoletowości nie wypieram
:
Nie!
Chcemy polskiego bauhausa w stylu maxa billa chrono
Chcemy polskiego bauhausa w stylu maxa billa chrono
:
O to to!
EDC na tak wyprofilowanej kopercie, z dniami tygodnia po polsku!!!
Damian napisał/a: |
a z drugiej strony jak będzie czas to ogarnął bym kopertę z podpisu, tylko czas królestwo za czas! |
O to to!
EDC na tak wyprofilowanej kopercie, z dniami tygodnia po polsku!!!
:
dtox też może być
:
o, taki nasz lepszy epos czwartek to by byla moc nad moce!
Duza data - tzn dzien tygodnia po polsku, nakladane indeksy (ARABSKIE!, przynajmniej te glowne), granat albo szary z jakims akcentem kolorowym - taki casualowy elegant, edc jak sie patrzy.
i moze miec normalny rozmiar - 40-42.
Duza data - tzn dzien tygodnia po polsku, nakladane indeksy (ARABSKIE!, przynajmniej te glowne), granat albo szary z jakims akcentem kolorowym - taki casualowy elegant, edc jak sie patrzy.
i moze miec normalny rozmiar - 40-42.
beceen | ***** ***
:
beceen i jeszcze mechanik
:
Ostatnio zmieniony przez LU04KAS 2013-10-25, 19:23, w całości zmieniany 1 raz
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
A mnie się wydaje,że jako pierwszy zegar spod znaku Czwarty-Wymiar to powinien mieć mooooc.Coś nietuzinkowego jak jednowskazówkowiec lub jak zaproponowałem gazomierz...Byłaby moc.
Ostatnio zmieniony przez LU04KAS 2013-10-25, 19:23, w całości zmieniany 1 raz