#1 Wysłany: 2012-02-12, 21:27 Coś taniego i fajnego
Koledzy mam ochotę na nowy zegarek. Budżet do 400zł. Najchętniej coś w stylu sportowo-diverowo-codziennym. Choć nie wiem czy za taką kasę to nie pobożne życzenie
Parniaki, MM, Alphy, piloty odpadają. Zegarek nie musi być nowy, gdybyście mieli jakieś namiary na ciekawe używki, bardzo poproszę o cynk.
Z grubsza opisze kryteria poszukiwanego zegarka:
-koperta nie większa niż 45mm z koronką,
-serducho mechaniczne, ale też i fajną bakterią nie pogardzę,
-bransoleta mile widziana, aczkolwiek pach też może być,
-jeśli używka, to tylko taka bez wkładu finansowego i niemiłych niespodzianek,
-dobra luma na wskazówkach.
Pewnie tyle. Liczę na Waszą pomoc. Bo ja takiej wiedzy i znajomości zagranicznych zakamarków internetu jak Wy nie posiadam
Iks o coś takiego mi właśnie chodzi Niestety budżet jest nie do ruszenia
Skx007 byłby idealny. Nie przeszkadzałby mi używka. Może ktoś z Was ma i chce się pozbyć?
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Buczo, mam, ale nie chce się pozbyć
Używki ciężko trafić, poluj na zatoce, choć czasem widuję na alle
modrzew [Usunięty]
#9 Wysłany: 2012-02-12, 22:32 Re: Coś taniego i fajnego
Buczo napisał/a:
Budżet do 400zł. Najchętniej coś w stylu sportowo-diverowo-codziennym. Choć nie wiem czy za taką kasę to nie pobożne życzenie (...)
fajną bakterią nie pogardzę,
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2011 Posty: 51 Skąd: Białogard
#11 Wysłany: 2012-02-13, 07:18
Idz za głosem Lks'a (albo Iks'a jak kto woli ) Ja posluchalem i mam pieknego skx w kolorze pepsi. a co gorsze ostatnio moja zona rowniez docecnila jego walory wiec sprzedaz raczej nie wchodzi w gre
maciek [Usunięty]
#12 Wysłany: 2012-02-13, 07:29
cezarito2003 napisał/a:
Idz za głosem Lks'a (albo Iks'a jak kto woli ) Ja posluchalem i mam pieknego skx w kolorze pepsi. a co gorsze ostatnio moja zona rowniez docecnila jego walory wiec sprzedaz raczej nie wchodzi w gre