#1 Wysłany: 2009-10-30, 11:49 Bob Budowniczy wszystko spierniczy... ;)
Właśnie nadeszła zakuiona na Baju partia Bobów (10 szt.), czyli zabawkowych, i zabawnych zagarków dziecięcych dla moich bliższych i dalszych małoletnich krewniaków, oraz latorośli Kolegi Telekoma, który wyraził zainteresowanie kilkoma egzemplarzami (zegarków, nie latorośli). Jestem pozytywnie zaskoczony ich jakością, bo spodziewałem się all plastisz/fantastisz, a tu proszę - zegarki są metalowe, maja nawet "stainless steel back", i nawet nieokreślony "water resistance"... Aha, o dziwo wszystkie 10 sztuk na chodzie, miły sprzedawca dołączył nawet po zapasowej baterii do każdego zegarka. Ogólnie, za niecałe 5 zł/szt, mogę je polecić przede wszystkim każdemu, tym bardziej, że w warunkach polskich sama zapasowa bateria stanowiłaby zapewne z poł zapłaconej za zegarek ceny
Ecce Bob, czyli parę zdjęć na szybko, niestety wykonanych w fatalnych warunkach oświetleniowych: