Zegarek zaprojektowany w Niemczech, manufakturowany w Śfajcarii przez firmę mającą siedzibę w Słowenii....
Preorder na crowdfundingowym indiegogo za 545 dolki z planowanym terminem dostawy kwiecień 2016 roku, wysyłka worldwide za friko. Cena regularna 815 dolków po preorderze.
Dane techniczne:
-CASE MATERIAL: 316L Stainless Steel marine grade
-CASE DIAMETER: 45,5mm (excluding crown)
-CASE HEIGHT: 15,5mm
-CASE LENGTH: 57mm
-LUG WIDTH: 24mm
-CROWN DIAMETER: 7,5mm screw down
-SAPPHIRE CRYISTAL: 4mm thick, inside AR coated anti-scratch crystal
-BEZEL: 120 click unidirectional bezel with Zirconia (ZrO2) ceramic inlay
-AUTOMATIC HELIUM VALVE: at 9h position
-SWISS SUPERLUMINOVA C3: on hands, dial and bezel 12h dot
-WATER RESISTANCE: 1000m/3300ft, offically certified by Swiss test laboratory
-MOVEMENT: Swiss Made ETA 2824-2 (adjusted in 5 positions to a Top Grade level)
właściwie nuras jakich wiele na rynku, ale mimo wszystko brałbym...lubie po arabsku na tarczy , wykonanie wygląda na tych fotach na naprawdę godne a i projekt autorski a nie pakowana w generyczne koperty masówka ....
CO myślicie?
Ostatnio zmieniony przez Antigalacticos 2016-02-09, 15:30, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#2 Wysłany: 2016-02-09, 17:06
Podoba mi się koperta z prostokątnym wycięciem w uszach, bezel i bransoleta.
Tarcza podobałaby mi się bardziej bez daty, zamiast ety mogli miyote 90S5 i zamiast okienka dać czwarty indeks.
Wiem jednak, że większość kupujących optuje za datownikiem więc taki będzie im łatwiej sprzedawać.