Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#11 Wysłany: 2009-10-26, 16:16
U sprzedawcy którego Blaz zaprezentował znajdziecie także model z czarną tarczą i zdjęciami koperty z profilu.....wyjątkowo mi nie odpowiada, jest brzydka.
Ty to Blaz jednak niezły węch masz Codzienne przeczesywanie e-bay 'a przynosi jak widać efekty Nawet, nawet ta Minorva, choć nie podoba mi się a- koperta i przeszklony dekiel, b- rzymskie cyfry.
Blaz [Usunięty]
#14 Wysłany: 2009-10-27, 11:06
Czasami wśród wędrówek krętymi ścieżkami ebayowymi znajdzie się na tyle ciekawy okaz, że warto u nas go przedstawić.
Darecki [Usunięty]
#15 Wysłany: 2009-10-27, 11:50
W ogóle mi się nie podoba. Na początku myślałem, że posiada rezerwę chodu ale potem czytam, że najpierw leci sekunda od 0-30 potem 30-60 bożę co to ma być Kolejna rzecz to podwójny czas nienawidzę tego (kojarzy mi się z tym pewien zegarek który miał elektroniczne wskazywanie czasu i tradycyjne wskazówki a ja zawsze dla ułatwienia odczytywałem godzinę z elektronicznego) Poza tym ta koperta też taka nijaka.