Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#1 Wysłany: 2011-12-23, 18:29 Pach do Auguste Reymond Pilot
Jak w temacie - poszukuję jakiegoś ciekawego paska do tego pilocika. Oryginalny poza tym, że jest (i jest miękki) to wszystko co o nim można powiedzieć. W uszach auguste ma 20mm. Wstępnie myślałem o jakimś handmade od naszych paskorobów ale może coś jeszcze podejdzie.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#9 Wysłany: 2011-12-23, 19:53
Tomek napisał/a:
Auguste to delikatny zegarek, więc proponuję Riosa. Bo to, że wymienić w nim pasek trzeba, to pewnik. To jest chyba papier, nie skóra.
Dlatego w przypadku Di-modell boje się trochę o nity - mimo że to pilot, tylko jakiś właśnie taki delikatny. A jak z jakością Riosa? Bo siakiś taki tani...
Może kliknę Riosa w oczekiwaniu na jakiegoś handmada? Inne opcje dalej mile widziane
ciekawa sprawa, podobnie działo się z Redą, tylko zdaje się w nieco dłuższym czasokresie No, ale to jednak inna półka cenowa i takie rzeczy dziać się nie powinny Wiadomo czy to kwestia tylko jednej partii, czy wszystkie są skopane??
jslanina - ja dałem Aviatora z nitami do kwarcowej adriatici ala pilot i imo świetnie wygląda, a to też jest dosyć delikatny zegar Postaram się jakieś foto kalkulatorem djutro wrzucić
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Blaz [Usunięty]
#15 Wysłany: 2011-12-23, 21:51
Iks1984 napisał/a:
hmmm ciekawa sprawa, podobnie działo się z Redą, tylko zdaje się w nieco dłuższym czasokresie No, ale to jednak inna półka cenowa i takie rzeczy dziać się nie powinny Wiadomo czy to kwestia tylko jednej partii, czy wszystkie są skopane??
Ja kupowałem trzy lata temu. Nie wiem jak teraz jest. Od razu dostałem propozycję wymiany paska, ale podobno właśnie dlatego, że cała partia była taka, to zaproponowali oddanie kasy. Wspaniałomyślnie się zgodziłem.
Potem na wus czytałem, że to się zdarzało też w innych sklepach, ale nie śledziłem dokładnie tego tematu, więc nie wiem czy potem się polepszyło czy też to była jednorazowa wpadka.