Strasznieeee.... mnie sie podoba ta replika zegarka ponoć używanego przez ofcerów lotnictwa III rzeszy. Niestety sprzedawca nie wie jaki mechanizm jest w środku, a tylko ze kwarciak. Chcialbym z czasem wsadzic inny mechaniczny werk, tylko nie wiem czy cos podpasuje
Ktoś ma styczność z nim- jak wykonanie, chodzi? Cena niecałe 150 - 180 złociszy
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2011-07-17, 09:16
Pełno jest tego na ebayu, szczególnie na niemieckim. Widziałem je także na... Dworcu Zachodnim w Warszawie.
Za tą cenę wyrwiesz na aukcji pilota na Anitasie. Imo warto iść w tą stronę, a nie w stronę tych sztucznie postarzanych.
Jednak bede polował na tradycyjnego pilota 44-47mm. Podoba mi sie model 44 mm Parnis Vintage style WWII Navigator , ale na all i u winpengowej go nie widac.
Najlepiej gdyby byl bez loga na tarczy, jak ponizej
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#8 Wysłany: 2011-07-27, 19:53
Po pierwsze primo: czerwony kolor na forumce jest zastrzeżony dla modów i adminów
Po drugie primo: świetny wybór, mam taki zegarek. Kupiłem go na Zatoce od sprzedawcy z Florydy (z przygodami). Ostatnio ich nie widuję, niedawno widziałem gdzieś same tarcze.
Foty mojego: