Mój kolega znalazł takie cuda pod nazwą NODO. Jak dla mnie to takie nasladownictwo tego co dystrybuje i czasem produkuje tokyoflash, tylko że technologii w tym nie wiele ale design ciekawy. Podobno jest to produkt duński, składany w Chinach z kwarcem mioty. Jak że dystrybucja tego cuda idzie przez zibi a strona nodowatches.com jest po polsku to coś mie się wydaje że to raczej taki sfajcarski atlantic by zibi. Ktoś może wie jak to jest naprawdę ?
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#2 Wysłany: 2011-06-02, 19:37
Mnie to wyglada jak tańsza alternatywa dla 'dizajnerskich' i 'fashion' zegarków w stylu Diesel czy Fossil, styl podobny, target zapewne również a i w sklepach zwykle leżą obok siebie.....
Zegarki obrzydliwe, ale opisy mają KAPITALNE = popłakałem się prawie
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#9 Wysłany: 2011-06-02, 20:01
Hasła genialne tylko szkoda ze zadnych konkretnych danych tam nie znalazłem, ale w sumie markeing działa bo zainteresowany szukam w necie
P.S. Co nieco znalazłem, i troche chłopaki przekozaczyli...jak się cos porównuje do zegara sciennego to powinno mieć minimum z 55 mm a nie 46 ledwo Diver w nazwie przy 50 m WR też jest lekko na wyrost
Ostatnio zmieniony przez Machu 2011-06-02, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 244 Skąd: EOP,DJ,KR,CIN,GDA
#15 Wysłany: 2011-09-08, 09:46
co do NODO to sprawa ma się tak że nabyłem takie coś, na dzień dobry nie działał chronograf a nazajutrz odpadła wskazówka. poza tym stylistycznie bardzo ładny, dobrze wykończony. kwestia tylko do czego personalnie używa się zegarka...