Kurcze, nie wiem czy dobry dział - w razie czego prosze moda o przeniesienie.
Post ma rok, ale nie stracil na swojej aktualności - byc może niektórzy z kolegów nie widzieli.
Przedstawiam swój pierwszy udany w miarę pasek
W związku z tym, że marnie szło mi z doborem paska do Komandira, postanowiłem w drodze eksperymentu spróbować samemu
Efekt ... no cóż. Sami oceńcie. Mnie się podoba, jest lepiej niż na parciaku który jak do tej pory najlepiej mu "podpasował" - to wina spalonej słońcem tarczy. Czas pracy - 2h, koszty stałe - ok. 35 zł, ale amortyzują się z nowymi paskami które są w produkcji...
Skóra : wojskowy demobil pasków do ładownic, więc "AMMO" pełną gębą ;D
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#7 Wysłany: 2009-09-07, 11:47
Wojskowy prosty pasek do wojskowego zegarka, bardzo dobre zestawienie, pasuje jak ulał.
Blaz [Usunięty]
#8 Wysłany: 2009-09-07, 11:51
ALAMO napisał:
Dzięki Blaz! Co zrobiłem źle?
Myślę, że nic. Po prostu formaty zamieszczenia zdjęć są różne na wszystkich trzech forach. Jeśli zamieszczę zdjęcie na Chinawatches i skopiuję posta to zdjęcie ukaże się i na KMZiZ, i na GMT. Z kolei z GMT nie ukażą się na naszym i KMZiZ. Itp, itd.
Powiem wam, że zrobienie paska samemu to wieeelka frajda. Co więcej - jest to łatwiejsze niż się zdaje. Oczywiście nie podjąłbym się zrobić takie cuda jak Verc, nick555, czy ś.p. mrov@, bo przeszywanie to dla mnie czarna magia, dopiero skumałem jak sie szyje "na dwie igly"... ale zrobienie takiego prostego pasiorka uda się każdemu kto ma odrobine wiedzy z posługiwania się nożykiem i klejem.
Jest prze...fajny Aktualnie poszukuję czegoś do swojej Amfibii i chyba pójdę w Twoje ślady No chya że miałbyś na stanie jeszcze jeden i chciał poratować kolegę ;P
A póki co zamawiam NATO zielone, bo jednak Amfibia na branzie słabo wygląda No chyba że jakiegoś mesza uda mi się w 18stce dorwać, to by dopiero było...może ktoś ma?
Arek [Usunięty]
#11 Wysłany: 2009-09-07, 12:59
Lechu, amfibii bardzo do twarzy jest na pasku pilocie, takim z nitami. NA kizimizi w temacie o amfibiach jest zdjęcie gdzieś.
No właśnie miałem go już na pasku od Stowy, z nitami i nie pasił mi ni w ząb To jednak diver więc albo NATO albo jakiś hend- najlepiej taki jak od ALAMO Obecnie zmieniam z branzy na Panera(przyciętego do 18mm), i na odwrót...niezbyt to dobrze wygląda więc zegarek więcej leży jak go noszę