Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#1 Wysłany: 2011-01-19, 22:45 Tao
Mój nowy Tao szkieletowiec będzie modyfikowany, tak więc trzeba będzie go otworzyć - teraz pytanie, jat to zrobić - dekiel jest wciskany, czy zakręcany Niby są 2 wgłębienia w deklu, jakby pod klucz, ale czy to czasem nie jest atrapa Nie chcę nic robić na siłę, żeby nie uszkodzić koperty.
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#2 Wysłany: 2011-01-19, 22:50
Jeśli jest wciskany , to z boku na łączeniu dekla i koperty powinno być gdzieś lekkie "wcięcie" na nożyk do kopert, ale jak na mój gust to ona jest zakręcana.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#3 Wysłany: 2011-01-19, 23:22
no właśnie nie ma wcięcia, wgłębienia sugerują zakręcany dekiel, ale wyglądają tak jakoś tandetnie i dlatego zastanawiam się czy to nie atrapa. Jutro będę próbował go otworzyć, zacznę od odkręcania
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!