Chwaliłem już w innym miejscu, ale spełniając spamerski obowiązek pochwalę i tutaj.
Ale Teston - zdejmij tą blachę i złóż jakiś ładny pasek!
Bo zegarek jest bardzo ciekawy.
Santino, narazie czeka mnie trudniejsza sprawa: legalizacja
A ze zdjęciem bransolety się nie śpieszę: po pierwsze jestem brasoleciarz a po drugie jest naprawdę bardzo porządna: solidna, stalowa i polerowana.
teston, spoko, żartuję sobie.
Ale zegarek naprawdę mi się bardzo podoba i wydaje mi się, że na fajnym kroko pasku będzie super wyglądał.
A z legalizacją, to ja odwrotnie robię - najpierw legalizuję, a potem kupuję.
Ale niestety to dłużej trwa. No chyba, że jakiś tani zegarek, to nie legalizuję w ogóle.
Świetny zegarek, gratulacje i szczere wyrazy nienawiści najgłębszej!
Zostaw mu tą bransoletę- dobrze na niej wygląda, idealnie imo komponuje sie z kopertą i ogólną, barokową stylistyką tarczy tego cudaka.
W ogóle Citizen ostatnio bardzo pozytywnie mnie zaskakuje za sprawą, m.in. mojego Meccanico. Ten Newton, Citek z repetycją minutową którego pokazywał niedawno Serg...kto wie, może wkrótce jakaś bateryjka ze stajnie Citizena...
Kroko mówicie, a ja jestem znany raczej z łamania wszelkich zasad (jak miałem pilota to nosiłem go na stalowej bransolecie). A tego Newtona widziałbym ... na jakiejś porządnej gumie