Narazie parę fotek:
Odpowiedz do tematu
: Citizen Isaac Newton
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
:
Dużo tu się dzieje.
:
nie za bardzo kumam o co biega na tarczy i co ma do tego Newton . Zegarek wygląda dość oryginalnie i zjawiskowo , podoba mi się ten pozorny nie ład .
:
Chwaliłem już w innym miejscu, ale spełniając spamerski obowiązek pochwalę i tutaj.
Ale Teston - zdejmij tą blachę i złóż jakiś ładny pasek!
Bo zegarek jest bardzo ciekawy.
Ale Teston - zdejmij tą blachę i złóż jakiś ładny pasek!
Bo zegarek jest bardzo ciekawy.
:
Ostatnio zmieniony przez sergserg 2010-11-03, 01:59, w całości zmieniany 1 raz
Dorzucam fotki swojego egzemplarza:
Co ciekawe, kaliber to częto spotykany Eco-Drive H570, jak tutaj:
za to ciekawie opisany na tarczy: lewa górna to przedłużona wskazówka minut chrono (do 30 min.)
Tarcza jest 3D, rysunek piękny, wzór tła nie jest jednolity. Do tego odjechane wskazówki.
Co ciekawe, kaliber to częto spotykany Eco-Drive H570, jak tutaj:
za to ciekawie opisany na tarczy: lewa górna to przedłużona wskazówka minut chrono (do 30 min.)
Tarcza jest 3D, rysunek piękny, wzór tła nie jest jednolity. Do tego odjechane wskazówki.
Ostatnio zmieniony przez sergserg 2010-11-03, 01:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Santino, narazie czeka mnie trudniejsza sprawa: legalizacja
A ze zdjęciem bransolety się nie śpieszę: po pierwsze jestem brasoleciarz a po drugie jest naprawdę bardzo porządna: solidna, stalowa i polerowana.
A ze zdjęciem bransolety się nie śpieszę: po pierwsze jestem brasoleciarz a po drugie jest naprawdę bardzo porządna: solidna, stalowa i polerowana.
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
teston, spoko, żartuję sobie.
Ale zegarek naprawdę mi się bardzo podoba i wydaje mi się, że na fajnym kroko pasku będzie super wyglądał.
A z legalizacją, to ja odwrotnie robię - najpierw legalizuję, a potem kupuję.
Ale niestety to dłużej trwa. No chyba, że jakiś tani zegarek, to nie legalizuję w ogóle.
Ale zegarek naprawdę mi się bardzo podoba i wydaje mi się, że na fajnym kroko pasku będzie super wyglądał.
A z legalizacją, to ja odwrotnie robię - najpierw legalizuję, a potem kupuję.
Ale niestety to dłużej trwa. No chyba, że jakiś tani zegarek, to nie legalizuję w ogóle.
:
Dzieje się sporo na tarczy, ale ma coś fajnego w sobie Brązowe kroko i dla mnie gitara
:
Świetny zegarek, gratulacje i szczere wyrazy nienawiści najgłębszej!
Zostaw mu tą bransoletę- dobrze na niej wygląda, idealnie imo komponuje sie z kopertą i ogólną, barokową stylistyką tarczy tego cudaka.
W ogóle Citizen ostatnio bardzo pozytywnie mnie zaskakuje za sprawą, m.in. mojego Meccanico. Ten Newton, Citek z repetycją minutową którego pokazywał niedawno Serg...kto wie, może wkrótce jakaś bateryjka ze stajnie Citizena...
Zostaw mu tą bransoletę- dobrze na niej wygląda, idealnie imo komponuje sie z kopertą i ogólną, barokową stylistyką tarczy tego cudaka.
W ogóle Citizen ostatnio bardzo pozytywnie mnie zaskakuje za sprawą, m.in. mojego Meccanico. Ten Newton, Citek z repetycją minutową którego pokazywał niedawno Serg...kto wie, może wkrótce jakaś bateryjka ze stajnie Citizena...
:
Ano właśnie - generalnie nie miałem dobrego zdania o projektantach Citizena - poza niektórymi diverami, to reszta zegarków była taka nijaka taka.
Ale ostatnio coraz częściej mi się podobają. Np. taki:
tudzież taki:
Ale ostatnio coraz częściej mi się podobają. Np. taki:
tudzież taki:
:
Kroko mówicie, a ja jestem znany raczej z łamania wszelkich zasad (jak miałem pilota to nosiłem go na stalowej bransolecie). A tego Newtona widziałbym ... na jakiejś porządnej gumie
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
Teston, a dlaczego on w ogóle jest Newton?
Foch und Ch.
:
Odpowiedz do tematu
Ja go tak nie nazwałem, ale się domyślam. Kiedy zobaczyłem go na zdjęciach Sergserga pierwsze słowo, jakie przyszło mi na myśl brzmiało: GENIEALNY.
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)