Powiedźcie proszę bo potrzebuje mega pilnej odpowiedzi, czy Victorinox INOX na nadgarstku 16,5-17 cm wygląda normalnie czy jest przytłaczający? Czy pasek w tym zegarku ma 21mm?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#2 Wysłany: 2022-10-15, 17:29
Tak, ma 21mm w uszach ale bez problemu wciśniesz pasek 22mm (patrz fotka).
Trudno mi powiedzieć jak będzie leżał na szczuplejszym nadgarstku ale jest dość masywny.
Na moim 19 - 19,5 wygląda tak
Mierzyłem dawno temu i już nie pamiętam. Na Twoim zdjęciu faktycznie wygląda dość masywnie. Na witce może być już z tym gorzej. Dość ciężki jest z tego co pamiętam?
Kurczę sam nie wiem. Mam okazję kupić w miarę dobrej kasie i się waham. Dokładnie takiego jak Twój, niebieski kwarc.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#5 Wysłany: 2022-10-16, 08:39
Buczo napisał/a:
Mierzyłem dawno temu i już nie pamiętam. Na Twoim zdjęciu faktycznie wygląda dość masywnie. Na witce może być już z tym gorzej. Dość ciężki jest z tego co pamiętam?
Kurczę sam nie wiem. Mam okazję kupić w miarę dobrej kasie i się waham. Dokładnie takiego jak Twój, niebieski kwarc.
Jak w dobrej kasie to bierz.
Zegarek ma 53mm od końca do końca uszu i 14mm grubości ale ładnie leży na nadgarstku bo jego dekiel jest płaski a uszy ładnie wygięte w dół.
Waży 197 gram ale z oryginalną bransoletą, sorry ale nie będę jej ściągał żeby zważyć bez niej bo to upierdliwa robota.
Jak piszę jednak, radzę wziąć, niebieski to najładniejsza wersja i w razie czego odsprzedasz bez problemu.
Powiedźcie proszę bo potrzebuje mega pilnej odpowiedzi, czy Victorinox INOX na nadgarstku 16,5-17 cm wygląda normalnie czy jest przytłaczający? Czy pasek w tym zegarku ma 21mm?
Tak wygląda:
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."