Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#5 Wysłany: 2011-09-24, 14:38
Wizualnie bardzo fajny, jak Vortex, ale osobiście nie miałbym ochoty płacić prawie 1300 Prezydentów za 2824-2 z komplikacją kolorowego wahnika ... oczywiście ten jest "black DLC", a nie jak w Orisie "blood-red-madafaka-sprejem-go" ale poza tym to ten sam mechanizm tylko go wyregulowali co jest psim obowiązkiem każdego producenta zegarków
Cytat:
The watch is powered by the ever so reliable and proven Dievas/Swiss automatic 28,000bhp mechanical automatic movement, ETA-2824-2, modified to Dievas specifications which includes a custom Dievas DLC-treated CNC rotor. Each watch is adjusted to 5 positions to its maximum efficiency for the most accurate time telling by our experienced watchmakers.
Twarda koperta jest w pytkę o ile komuś na tym zależy.
_________________ Foch und Ch.
Ostatnio zmieniony przez kubama 2011-09-24, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
No ale że nie ta wytrawna ręka, tego MISZCZA, dwie godziny tak, ten wahnik ...
Tylko tak chamsko, na CNN go, normalnie jak...jak...jak ... Chińczyka
I jeszcze mu DLC-treated zrobili A bo to co niekrasnoludzkiego może być
Pfff
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#10 Wysłany: 2011-09-24, 21:58
obecność Ety przemilczę
ale za to koronka jest po odpowiedniej stronie
Sam zegarek jest dla mnie trochę monotonny, ale jak napisałem w temacie o Seiko; lubię zmajerankowane zegarki Voyageur GMT według mnie jest o wiele ładniejszy od Focala.
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!