+1
Te "okazje" są często pozorne, to raz. Bardzo często te przesyłki wcale nie są wysyłane, bo chodzi im tylko o zanęcenie, a potem kupisz już te kilka dolców drożej, po akcji - to dwa. Często w spiętrzeniu świątecznym, te paczki idą miesiacami, są gubione lub niszczone - to trzy. W zeszłym roku kupowałem sprzęt oświetleniowy. W sumie, jedna lampa przyszła zniszczona, jedna nie została wysłana wcale, a dwie zaginęły - podawali mi śledzenie do czegoś co wylądowało w Pradze . I tak jestem zadowolony, bo w sumie 3/4 doszło. A za pozostałe oddali kasę. Ale warto mieć to na uwadze
#4 Wysłany: 2017-11-04, 11:25
Ale jak ktoś chce kupić tak czy siak to czemu nie sprobowac?
Ale jak ktoś chce kupić tak czy siak to czemu nie sprobowac?
A kto mówi że nie? Ja kupuję na 11/11 od paru lat, oczywiście że są okazje.
Tylko trzeba na te "okazje" patrzeć cztery razy, bo bywają np. takie akcje jak podnoszenie sztuczne ceny przed 11/11. To jest standard. Dobrze jest przeczesać całe Ali, i przy okazji TB - bo się nagle może okazać że cena "11/11" na Ali jest wyższa o 25% niż normalna na TB