Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 27 Gru 2011 Posty: 111 Skąd: Białystok
#3 Wysłany: 2012-11-30, 08:43
klamocik007 po stanach zegarków wnoszę że chcesz gonić kolekcję Slavnego Hansa - czego oczywiście Ci życzę. Piękne zegarki w ładnym stanie. Ja u siebie niestety większość mam w stanie dużo gorszym.
_________________ po skończonej partii i królowie,
i zwykłe pionki składane są do tego samego pudełka
Fajna kolekcja, choć trochę od Sasa do Lasa.
Czy Bałtyk ma aby oryginalną kopertę? Chyba ta tarcza występowała tylko w złoconych?
W kazdym razie gratulacje!
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 36 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 152 Skąd: raz tam, raz tu
#8 Wysłany: 2012-11-30, 14:37
Mam i złotą kopertę ale w fatalnym stanie jak znajdę inną to wymienię. Te nowsze są jedynie do noszenia. Szukam głównie z lat 50-70 i kieszonek. a jak się coś ciekawszego trafi to staram się kupić. Te nowsze głównie do noszenia. Kila też dostałem w prezencie od znajomych więc nie mogłem ich nie przyjąć. Oto moje podstawowe pudełko:
Widać, że Kirow i Mołnia przeważa.
Ostatnio zmieniony przez klamocik007 2012-11-30, 14:52, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Maj 2012 Posty: 460 Skąd: Warszawa Ursus
#9 Wysłany: 2012-11-30, 18:58
Piękna kolekcja, a tego Łucza szczerze zazdraszczam. Dobrze, że śnieg wkrótce to i zaspę znajdziesz łatwo.
_________________ Pozdrawiam
Waldek
Spam [Usunięty]
#10 Wysłany: 2012-11-30, 19:44
...a ja się zastanawiałem gdzie moja skrzyneczka się podziała
...GRATY...
...ten kącik kieszonkowy to słuszna koncepcja... choć MSZ każda cebulka powinna mieś swój własny wyściełany boks co by po wyjęciu jednej wszystkie samopas nie latały...
klamocik007, no więc tak dał cwaniaczek na rozgrzewkę kilka sztuk , co by rynek wybadać a później jak przydyndał z grubej rury może mi już Osoba się nie kłaniać i adres do wysyłki mogę wysłać mniodna kolekcja -szacunek