Poszczuje czyms nowym...
Chyba to projekt tego co ma wyjsc na ich werku...choc kto ich tam wie, Damasko slynie z tego ze sie czeka dlugo na niektore rzeczy.
Doszukalem jednak info ze ten projekt to tylko fantazja i nie bedzie takiego modelu.
Mnie nie robi choc intryguje.
Musze zobaczyc na zywo by miec zdanie...no lub chociaz realne foty.
[ Dodano: Pon Kwi 19, 2010 10:34 pm ]
Spinner napisał/a:
Bujaj sie pisar i nie denerwuj ludzi
Toz to najzwyklejsze staranie sie by sie odwdzieczyc jakos...tyle sie tu nauczylem ze choc swoje drobne male 5groszy dorzuce o czyms co choc odrobine liznalem na ten temat : )
Ostatnio zmieniony przez pisar 2010-04-20, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
przy okazji - obecnie dostępne modele oznaczane jako Si to modyfikowane VJ 7750. Docelowy inhaus który jest już dość długo robiony to A35 i zastosowana w nim będzie nowa technologia “Epi-Poly -Silicon” (EPS®). Konrad zainwestował coś koło 3 mln ojro w nowe technologie mające go doprowadzić do inhałsa
na fotkach sprężyna balansu i wychwyt które będą produkowane w opatentowanej technologii EPS
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2010-04-19, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Bedziesz na spotkaniu? Ciekawy jestem koloru koperty na zywo - w Sinnie 857UTC ciut mnie irytowała "szarość" tegimentacji...
Bede...czytalem ostatnio opracowanie goscia ktory mial Damasko i Sinn'a i wlasnei sporo sie rozwinal o tych kolorach kopert.
W podsumowaniu napisal ze wlasnie Sinn'owa bardzo irytuje bo daje kolor plastkowych zabawek natomiast Damasko'wa jest duzo fajniejsza.
Oczywiscier to bardzo subiektywne ale moze dac jakis tam obraz na temat.
[ Dodano: Pon Kwi 19, 2010 10:59 pm ]
hotwax napisał/a:
3 mln ojro to koles musi miec fortune , chyba ze zegarki to poboczna dzialalnosc
Zegarki to dodatek...facet ma jeszcze firme matke robiaca w metalach najogolniej mowiac.
Stad wypasiona jakosc kopert.
[ Dodano: Pon Kwi 19, 2010 11:00 pm ]
Arek napisał/a:
Świetnie, zatem ja wezmę pilnik i zobaczymy w Łodzi czy faktycznie się nie rysuje tak jak to mówił jeden ze znanych skądinąd forumowiczów na gmt
Nie da sie powstrzymac od testow : D
Juz przy zmianie paska wzialem scyzoryk i w malo widocznym miejscu zaczalem ryc...i nic sie nie udalo porysowac.