"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
Blaz [Usunięty]
#3 Wysłany: 2010-07-23, 07:34
Po pierwsze to się zdecyduj gdzie zamieszczam temat: albo tu, albo w Bazarze, OK?
Olej, ale Bob nie ma autentico krokodilo. W ogóle z pozyskaniem autentico krokodilo są kłopoty, bo to jeden z ulubionych pasków celników.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-07-23, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
PetahTikva [Usunięty]
#4 Wysłany: 2010-07-23, 09:17
Blaz napisał/a:
Po pierwsze to się zdecyduj gdzie zamieszczam temat: albo tu, albo w Bazarze, OK?
Czepiasz się
Che kupić taki pasek jak i dowiedzieć się jakie są na rynku to chyba się nie wyklucza?
Nie musi być oryginalna skóra kroko/ali. Bo te są raczej drogie. Chodzi mi o taki do 60zl.
Ej...ryżowi przyjaciele ale te boby pod bransoletowe nie mają dziurek!
Wiecie jak wygląda zapięcie w lacroixach? pasek normalnie z dziurkami ale bez szlufki. bolec zapiecia ustawia sie na dziurkach.
Ostatnio zmieniony przez PetahTikva 2010-07-23, 09:28, w całości zmieniany 2 razy
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
Blaz [Usunięty]
#6 Wysłany: 2010-07-23, 10:00
Nie, Petahtikva, nie czepiam się, tylko pilnuję porządku - tak gwoli wyjaśnienia. Na naszym forum zazwyczaj albo się szuka, albo chce kupić i tak też tematy rozdzielam.
Wiecie, jeśli czytam pasek krokodyl/aligator to myślę o autentycznej skórze. A'la kroko to rzeczywiście jest wszędzie.
Boby pod zapięcie bransoletowe mają dziurki i z przodu, i z tyłu. Wiem, bo mam takie w łapie. Zresztą sprzedaję je właśnie w Bazarze i gdybyś poszukał trochę to byś znalazł, choć pewnie Cię nie zainteresują, bo są tylko czerwone i zielone. Ale przynajmniej możesz sobie z bliska popatrzeć na zdjęcia jak one wyglądają, by sobie o nich wyrobić opinię przed ewentualnym zakupem.
A zapięcie w ML jest raczej standardowe, jak wszystkie zapięcia bransoletowe.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-07-23, 10:05, w całości zmieniany 2 razy
PetahTikva [Usunięty]
#7 Wysłany: 2010-07-23, 10:57
Blaz napisał/a:
A zapięcie w ML jest raczej standardowe, jak wszystkie zapięcia bransoletowe.
Nabrałem wątpliwości...bo pisałem też do Król-neta i on mówi że będę miał problem bo Lacroixy mają nietypowo i że chyba tylko oryginał wchodzi w grę. Wrócę z pracy to zrobię wam fotkę jak to wygląda...to coś może doradzicie. Ewentualnie myślałem aby kupić pasek z wszytą szlufką i ją obciąć ...ktoś praktykował?
Pasek nie musi być jakiś fenomenalny byle by nie był sztywny jak deska i w miarę przypominał ten oryginalny bo szczerze jakoś nie widzę na tym zegarku niczego innego. Wszelkie kombinacje kolorystyczne przy tym zegarku nie wyjdą moim zdaniem.
Blaz [Usunięty]
#8 Wysłany: 2010-07-23, 11:00
To chyba najlepiej będzie jak rzeczywiście wrzucisz zdjęcia, to zobaczymy jak to wygląda i będziemy radzić. Bo może się okazać, że rzeczywiście coś w tym pasku jest na tyle nietypowego, że szkoda kupować pasek nie od ML i go przerabiać.
Pomijając jakość tego paska to wydaje mi się, że to standardowy pasek pod zapięcie bransoletowe. Żadnych różnic tu nie widzę. Jedynie samo zapięcie może być jakieś specyficzne.