Przydługi wstęp możecie pominąć i przejść do tekstu podkreślonego - tam jest sugestia zmiany a wyjaśnienie jest w przydługim wstępie.
Panowie i Panie (są jakieś?) jak to tutaj w zwyczaju Kumotrzy i Kumoterki (to się odmienia?)
jestem tutaj nowym nabytkiem i chciałbym się z wami podzielić moją sugestią, otóż są takie posty ciągłe jak: nowe nabytki, co Ci wpadło w oko, co masz dziś na nadgarstku etc. i tam często wpadają po prostu zdjęcia zegarków i o ile dla was banałem za pewne jest wychwycenie co to za zegar model ewentualnie jak znacie początek to potem już 10 sek wyszukujecie konkretny model a dla kogoś, kto złapał bakcyla i stara się jakoś poruszać jest to masakra.
Wujek google nie jest mi obcy pracuję z komputerem bla bla bla ale czasami wynaleźć sikor, którego jest fota na forum to szybciej padam na ryło przed monitorem... .:)
stąd taka idea aby do phpbb do sekcji [img] wprowadzić przez addon parametr title i żeby tam wpisywać model, żeby taki laik np. jak ja mógł bez godziny przed google skupić się na czytaniu o zegarze a nie na szukaniu tego konkretnego modelu.
no PW zostaje to fakt - wiecie jaką bym miał liczbę postów już
ja tu wpadam jak dziecko do sklepu z cukierkami albo lego i myślę, który będzie mój albo w dzisiejszych czasach jak nastolatek do sklepu z dopalaczami albo jak ksiądz do ... nie ważne, nie wiem jaką wy tam macie te religie zegarkową jeszcze kogoś urażę