#1 Wysłany: 2015-03-11, 16:49 PATTINI- Temat czysto informacyjny
Jako, ze firma znajduje się w koszalinie a ja jestem koszalinianinem postanowiłem udać się tam osobiście z zapytaniem.
Wszedłem, przyatakował mnie jakiś typ (pewnie właściciel) na pytania odpowiadał wymijająco i na odpier**l i w zasadzie wraz z kobieta,
która siedziała kawałek dalej wyglądało to jakby chcieli mnie pobić.
Pasków NATO nie robią a za skórę (to co tam leżało to raczej kiepska jakość) z wygiętym drutem zamiast klamry chcą 53 pln.
Zapytałem lokalnych kaletników o ich wyroby i z języka fachowego wywnioskowałem, że gówno nie strapmakerzy.
Odradzam ze względu na beznadziejny kontakt z potencjalnym klientem, absurdalnie wysokie ceny do niskiej jakości wyrobów.
Na tym koczy sie legenda
Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#4 Wysłany: 2015-03-11, 19:44
Do handmadów to troszke im brakuje, ale absolutnie nie zgadzam sie z opinnia ze to sa kiepskie paski wrecz moim zdaniem sa b.dobre.
Czasami zeby sie wypowiedziec w temacie warto miec dany produkt.
Nie wiem jak Cię potraktowali ale kontakt email jest ok. Ja w tej chwili mam większość pasków handmade i IMO są to najlepsze paski. Natomiast miałem i mam pasek Pattini i jakość jest ok. Dużo lepsza niż Redy, Diloya czy innego Chermoda. Fajna grubsza skóra.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Nie bardzo rozumiem sens Twojej enuncjacji, szczerze mówiąc... Sporo ludzi kupuje i nie narzeka na jakość, mając świadomość, czego oczekiwać. No a skoro, jak rozumiem, nie byłeś zaproszony czy choćby zapowiedziany, to skąd zdziwienie, ze ktoś był średnio szczęśliwy z najścia. Może gość jest mizantropem akurat
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#7 Wysłany: 2015-03-11, 20:43
Ptaku napisał/a:
Do handmadów to troszke im brakuje, ale absolutnie nie zgadzam sie z opinnia ze to sa kiepskie paski wrecz moim zdaniem sa b.dobre.
Czasami zeby sie wypowiedziec w temacie warto miec dany produkt.
Zgadzam się w całej rozciągłości - obecnie zegarki noszę głownie na paskach robionych przez Kumotrów, ale wcześniej używałem pasków pattini i złego słowa nie dam powiedzieć, obsługa niezła, kontakt dobry, nawet można się było dogadać odnośnie koloru szycia, czy długości pasków...
Uważam że jak się chce wyrazić opinię o produkcie to należy go najpierw poznać... w innym przypadku można wyjść na ignoranta
Miałem dwa, kupione jakoś na początku istnienia firmy. Jeden się szybko rozszedł ale po tym ile przeszedł to miał prawo
Drugi był bardzo w porządku. Na kontakt też nie powiem złego słowa.
Rozumiem, że ich głowna wina polegała na tym że nie rozwinęli czerwonego dywanu przed Jaśnie Klientem, co może by kupił, ale jak tak - to nie?
Ale nie za tą cenę?
I do tego nie chcieli uszyć jednego paska, wg. Jaśnie Specyfikacji ?
Firma która jest nastawiona na seryjną produkcję?
O mon dieu!
To się nadaje do internetów!
Rozumiem, że ich głowna wina polegała na tym że nie rozwinęli czerwonego dywanu przed Jaśnie Klientem, co może by kupił, ale jak tak - to nie?
Ale nie za tą cenę?
I do tego nie chcieli uszyć jednego paska, wg. Jaśnie Specyfikacji ?
Firma która jest nastawiona na seryjną produkcję?
O mon dieu!
To się nadaje do internetów!
Oni szyją według specyfikacji. Tylko mają kilka rodzaju skór. Możesz na zamówienie dobrać długości paska oraz rodzaja i kolor przeszycia, dobrać do tego klamerkę i rodzaj zakończenie.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Posiadam jeden pasek PATTINI. Jestem z niego zadowolony, choć aktualnie nie noszę, ale tylko dlatego, że kupiłem pasek o szerokości 21 mm i bardziej podoba mi się inny, a mam tylko jeden zegarek do którego mogę go założyć. Kupowałem przez internet, obsługa bez zarzutu, wszystkie moje życzenia zostały spełnione. Jasne, że nie jest to high-end, jednak, według mojej oceny, przyzwoity.
To, tak gwoli informacji...
_________________ John Smith
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2015-03-11, 21:24, w całości zmieniany 1 raz