6 barów.
Standard lat '70.
Wskazówki też tak mniej-więcej.
Koperta też.
Dekiel jak masz, to tam pewnie stoi "steel back"
Pseudo diver z okresu "świetności" szwajcarskiego przemysłu, gdy szli łeb w łeb z Hong Kongiem
Jakbym miał się zakładać, to w srodku jest Baumgartner z ilością kamieni od 0 do 7
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-01-13, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#3 Wysłany: 2015-01-13, 22:34
ALAMO napisał/a:
hmmm
Jakbym miał się zakładać, to w srodku jest Baumgartner z ilością kamieni od 0 do 7
No, 70-te lata jak w mordę strzelił. Co do kamieni - to wygląda na wersję "wypas" - coś tam pod logotypem ewidentnie dwucyfrowa liczba kamieni.
Lokalny lombard wrzucił na swoją stronę fejsbukową, ale poza tym jakże ostrym zdjęciem i oipsem "Fantastic 1940s watch" to nic więcej nie wiem. Jak mi starczy czasu, to po drodze z fabryki jutro podjadę rzucić okiem.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#5 Wysłany: 2015-01-13, 22:42
No nic. Podjadę i zoaczę. Jak mnie zbije z nóg na żywo to się zastanowię. Podoba mi się bezel. PanEuropem podjeżdża, a ja lubię takie desk divery z lat 70-tych.
Tyle, że 75 ojro to za taką nibykłalitę jakby sporo.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Erolek, Ja tam takie lubię ... a Ty, jak mi się wydaje, także ... tym bardziej, że ten pacjent bardzo mi się podoba.
Ja bym sprawdził ... drobne elementy sugerują, że może być ciutkę lepiej niż to sugeruje ALAMO.
Plażowe kołkowce miały najczęściej malowane indeksy i często plastikowy bezel ... no i ja tam widzę jednak naście kamyków ... jakiś "młotkowany" FHF na ten przykład ... automat by był zapewne dumnie opisany na tarczy
Koperta niestety wygląda na chromowaną.
Bez względu jak będzie, to cena się nadaje do negocjacji.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#11 Wysłany: 2015-01-14, 10:37
Oby tam nie pisało 07jewels
Wygląda jakby miał nakładane indeksy z luminową . Wkład bezela to jaj w Bondowym submarinerze .
Ciekawe jak to na żywo wygląda .