Prosiłbym o poważne podejście do tematu, tak naprawdę wcale mi się ich nie chce sprzedawać, tylko mam znudzenie małe spowodowane mega nudnymi fabrycznymi paskami, co by im tu dać, zapodać, zamontować, założyć, żeby jakoś to wyglądało? Może być handmejd - jakiś kierunek w sensie, może być produkcyjniak, cena taka wiecie, żeby nie było bylejako, ale żebym nie musiał pasztetu jeść
Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 6031 Skąd: PL
#5 Wysłany: 2015-01-20, 21:05
Dwójkę widzę na robionym paseczku, niezbyt grubym, z białym lub innym jasnym przeszyciem. Coś takiego jak mój od Przemka:
1 i 3 nie mój gust, nie nosiłbym, nie umiem ubrać .
Ja wiem, że wam się to trzecie seiko nie podoba, ale ja je już z pół roku mam, a sami wiecie, że to jak na mnie to lata świetlne mania jednego zegarka. Podoba mi się niezmiennie i zachwyca swym niezdecydowaniem stylistycznym - nic nie poradzę - jest niesprzedawalny. Myślę, czy paska nie zmienić na jakiś brązik, może ciemny granat?
nick555 napisał/a:
ten brady do 2 IMO dobry pomysł
Ja myślałem o jakimś rally z żółtym spodem i albo duże dziury, albo małe dziurki A do jedynki nie wiem czemu przyszedł mi do głowy taki szary słoń z portfela z pomarańczowym szyciem którego laaata temu komuś robiłeś na zamówienie