24 mm w uszach, bardzo przyjemna bransoleta ale jeszcze przed kliknięciem wymyśliłem sobie, że chciałbym bransę zostawić na lato a teraz ponosić go na pasku.
Nie do końca mam koncepcję na jakim. Idąc po linii najmniejszego oporu pewnie wrzuciłbym jakąś czerń z białym albo niebieskim przeszyciem - i nie mówię, że na tym się nie skończy.
Szperając na forum wpadło mi w oko zestawienie agarona z brązowym paskiem, mam nadzieję, że się nie obrazi jeśli wkleję do mojego tematu:
Fajnie wygląda na tym brązie. Tu pojawił się jeszcze lekko karkołomny pomysł na brąz z niebieską nitką. Nie mogę znaleźć niczego dokładnie odpowiadającego temu, co mi się w głowie urodziło ale poniższe zdjęcie coś podpowie (z tym że wolałbym ciemniejszą skórę a jaśniejszą nić chociaż trochę się boję, czy nie będzie się to za bardzo gryzło )
Może ktoś ma jakieś zdjęcie takiego paska?
Wszelkie inne pomysły również są bardzo wskazane, nie mam jeszcze pewniaka i chętnie pooglądam coś innego.
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Ostatnio zmieniony przez Tapir 2014-03-02, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#12 Wysłany: 2014-02-27, 16:19
Tapir napisał/a:
u pojawił się jeszcze lekko karkołomny pomysł na brąz z niebieską nitką. Nie mogę znaleźć niczego dokładnie odpowiadającego temu, co mi się w głowie urodziło ale poniższe zdjęcie coś podpowie (z tym że wolałbym ciemniejszą skórę a jaśniejszą nić chociaż trochę się boję, czy nie będzie się to za bardzo gryzło )
Mam ciemnobrązowy pasek z Panatime z niebieskim szyciem. Swojej fotki nie zrobię, bo po pierwsze primo - nie ma mnie w domu a po drugie primo mój aparat jest z rodzinką w Małym Cichym
Więc nie ma co się bać takiego zestawienia i zamawiać coś w tym stylu u naszych pachorobów .. A jak nie podejdzie - zawsze możesz odesłać i za drobną opłatą każdy z nich zmieni Ci kolor przeszycia ..
Z paskiem ze skóry barwionej na niebiesko bym uważał. Nie dobierzesz idealnie koloru pod kolor tarczy i będzie to wyglądało po japońsku, czyli takse ..
Pomógł: 4 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Sie 2012 Posty: 771 Skąd: Mazowsze
#14 Wysłany: 2014-03-01, 18:00
To że brąz to pewne, kwestia tylko jaki.
Ten powyżej fajny ale jak dla mnie trochę za surowy (nie żebym był ta wilgotna) . Najbliżej mi chyba do wizji paska w kolorze tego, który ma agaron z nicią w kolorze któregoś z tych z Panatime, które wrzucał Tomek.
Dzięki za pomoc i propozycje
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Ostatnio zmieniony przez Tapir 2014-03-02, 10:48, w całości zmieniany 2 razy