Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2013 Posty: 255 Skąd: Łódź/Stryków
#1 Wysłany: 2013-08-13, 08:35 PAM 372
Koledzy,
chodzi mi po głowie stworzenie zegarka inspirowanego PAMem 372. Potrzebowałbym przy tym kompleksowej pomocy tj. od etapu zakupu bazy czy części do budowy po etap modowania - zrelumowanie, szkło i itd., to jest wszystko, co byłoby potrzebne do stworzenia takiego zegarka. Jak myślicie, do kogo się zgłosić w tej sprawie? Dodam tylko, że interesuje mnie budowa w perspektywie kilku miesięcy - to nie jest pilny projekt.
Pozdrawiam
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2013 Posty: 255 Skąd: Łódź/Stryków
#3 Wysłany: 2013-08-13, 09:57
Wiem. Już nawet kiedyś wstępnie rozpytałem Rudolfa na ten temat. Natomiast, przede wszystkim byłoby fajnie znaleźć kogoś, kto podjąłby się wykonania całości i z taką osobą ustalać, gdzie i co kupować.
#7 Wysłany: 2013-08-13, 10:41
Czyli należałoby zdjąć sekundnik i wymienić tarczę (zwłaszcza, że chciałbym taką bez żadnych napisów - można taką dostać?) ? A czy dostanę gdzieś wskazówki ze zwężeniem u podstawy? Jak jest z kolorem lumy? Czy ktoś z bardziej doświadczonych kolegów wymieniał na beżową, jak w interesującym mnie PAMie?
#12 Wysłany: 2013-08-13, 10:54
Jasne. Wielkie dzięki za błyskawiczną odpowiedź Muszę sobie jeszcze nad tym pomyśleć, ale na pierwszy rzut oka zegarek wygląda dokładnie tak, jak chciałem