Pies czy kot?: pies
#1 Wysłany: 2011-10-30, 16:46 bagelsport
By nie mieszać w wątkach dot. ks i mqj założe nowy dotyczący bagelsporta daytona.
Może ktoś z Was miał okazję go mieć i może się podzielić wrażeniami ?
Na kilku forach (wus , homageforum) znalazłem opinie ,że to zegarek klasy alphy na pewno nie gorszy od mqj ( zrasztą mqj submarinery w zatoce przeszły transformację do bagelsportów).
Czy ktoś może coś napisać na temat mechanizmu st6 ?
http://forums.watchuseek....ent-485685.html
tu link z dokładniejszymi zdjęciami zewnętrznymi oraz zdj. werku:
Pomógł: 7 razy Wiek: 53 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 1308 Skąd: Zakamuflowana Opcja
#5 Wysłany: 2012-01-21, 13:14
Ten ostatni Milgauss to bajgiel, czyli Beigelsport (czy jakoś tak). Faktycznie ma pozytywne opinie i w istocie jest mały. Oryginał miał 40 albo 41mm. Występuje też w wersji z białą tarczą, ale nie umiem teraz odkopać na zatoce.
ło matko, miałem ten zegarek strasznie dawno temu, to jeden z kilkunastu pierwszych kinckich zakupów. Sprzedałem tak samo szybko jak kupiłem. Błyszczący i w ogóle jakiś taki bazarowy. Ale miał chyba faktycznie stalową kopertę i wykonany był dość porządnie.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#13 Wysłany: 2012-01-25, 15:52
nieme recki z tego co pamiętam , Syn Henryka jest ok , ale nie ten gmt bo tam nie ma gmt tylko 24hour hand ( czyli nie da się ustawić drugiego czasu , tylko oznacznik godziny w wersji 24 - godzinnej ).
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#15 Wysłany: 2012-01-25, 18:46
Rudolf napisał/a:
nieme recki z tego co pamiętam , Syn Henryka jest ok , ale nie ten gmt bo tam nie ma gmt tylko 24hour hand ( czyli nie da się ustawić drugiego czasu , tylko oznacznik godziny w wersji 24 - godzinnej ).
Nie do końca
Też takiego miałem i można drugą godzinę bezelem ustawiać natomiast przy normalnym ustawieniu bezela wskazówka ze strzałką pokazuję tą samą godzinę na bezelu co godzinowa na tarczy
Więc to takie średnie GMT a jednak GMT