#1 Wysłany: 2013-12-20, 21:23 Pasek do niebieskiego Monstera
Szukam niebieskiej gumy, krótszej od oryginalnego paska, którą chcę założyć do niebieskiego Monstera. Powód jest banalny - oryginał jest za długi i po założeniu na rękę końcówka paska beznadziejnie odstaje od reszty. Pomożecie?
[ Dodano: 2013-12-21, 14:13 ]
To może bardziej obrazowo opiszę mój problem.
Poniżej zdjęcie pacjenta, który czeka na operację:
Całkowita długość paska z zegarkiem wynosi 26 cm (na zdjęciu pasek jest lekko uniesiony). Nadgarstek, na który ma trafić zegarek ma obwód 17,5 cm. Pytanie jaki pasek będzie optymalnie pasował do zegarka i nadgarstka?
gray, ja bym spróbował to Horido za niecałe 50 PLN wygląda ok i kolorek żywy. Myślę, że długość tej gumy będzie dużo lepsza. Jak nie to spróbuj skrócić oryginał i go pilniczkiem zeszlifować. Seven to z G robił.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
#8 Wysłany: 2013-12-21, 20:32
Tak też zrobię. Co do amputacji i opatrzenia pilniczkiem - jest to jakieś rozwiązanie, ale zdecydowałbym się na nie tylko wtedy, kiedy kupiłbym drugi oryginalny pasek. Gdybym zrobił teraz taką krzywdę Monsterowi, to za każdym razem kiedy bym na niego patrzył widziałbym inwalidę... W przypadku zastosowania protezy, takie działania nie budzą we mnie żadnych zastrzeżeń