40 mm across without the crown
Exhibition case back (Mineral glass)
Domed acrylic crystal
Flash gold plated movement
Blue screws (Lacquered).
Pilot/Janata/Jawan style case
Limited to 500 pcs.
HMT expects to finish the first lot by the first week of April, 2014.
Price per watch is 80 US$ including PayPal fees and shipping by registered airmail. FedEx/DHL is 70 US$ over the price of the watch, shipping will be combined up to three watches. Payment is 100% in advance.
A czy poprzedniej akcji z limitowanym białym HMT Pilotem nie organizował ten sam gościu? Nie śledziłem tego, i dzisiaj dopiero po pewnym czasie zaskoczyłem, że seryjny Pilot pokazany dziś przez Fateha, to niemalże to samo. Na pewno różnią się dekielkami, tzn. treścią grawerów.
Kosztowało to grosze podobno, ale niektórzy mogą być zawiedzeni, że limitacja była i sobie poszła
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
A to nie było 36 dolców za sztukę? Opieram się tylko na dzisiejszej, pobieżnej lekturze kilku postów na WUS.
No chyba, że 36 szło na personalizację dekielka
Kurczę, może to była ogólna informacja o rynkowej wartości tych zegarków. Nie mogę teraz znaleźć. Ale za to trafiłem na megaofertę - jakiś spryciarz wystawił "limiteda" za 200$
Edycja: O, widzisz. To pewnie tak było z ceną Pilota.
Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2013-12-10, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
No ale to nie zmienia kwestii - jest szansa że kolejny "limitowany/zaprojektowany" będzie następnym seryjnym HMT, machniętym w 20 000 sztuk jak im taśma się rozgrzeje Tylko z wygrawerowanym deklem.
No ale to nie zmienia kwestii - jest szansa że kolejny "limitowany/zaprojektowany" będzie następnym seryjnym HMT, machniętym w 20 000 sztuk jak im taśma się rozgrzeje Tylko z wygrawerowanym deklem.
Zgoda, bez dwóch zdań. Kwoty, które wchodzą w grę, prawdopodobnie dla większości forumowiczów z WUS, nie są wygórowane. Istotna jest wartość dodana związana z wyjątkowością krótkiej serii, a tu okazuje się, że wyszło kuku.