Po Pagani pojawił się i Wekiss Jest kilka IWuCków w ofercie:
i takie różne dziwne - inspiracji nie rozpoznaję
Odpowiedz do tematu
: Wekiss
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Pagani ciekawszy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ale jak kupisz pagani to WE(don't)KISS
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
A ja odkopię temat. Pdobają mi się piloty IWC, planowałem zakupić parnisa ale nie chciałem kwarcowego. U wenpinga zauważyłem wekiss, O taki http://www.wenping1970.co...?ArticleID=1227 w opisie automatic movement. Ktoś wie, co siedzi w środku bo jak na mechaniczny zegarek o takim wyglądzie cena 90$ wydaje się atrakcyjna. No i ciekawe jak z jakością wykonania.
:
Japan VK quartz movement - tak wynika z oferty na eBay'u - IMHO pomyłka na stronie sklepu
Wekiss_eBay_KLIK
Wekiss_eBay_KLIK
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
tak myślałem że zbyt piękne by było prawdziwe. Swoją drogą i tak taniej niż odpowiednik parnisa.
:
Odpowiedz do tematu
Jeden minus ma ten zegarek - koronka jest stalowa, a przyciski czarne Jakby wszystko w stali było, to bym se kupił jako kolejną podróbę do kolekcji
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW