Podczas mojego grzebania w ebayu znalazłem coś, co mnie zaintrygowało. Niby to homarek Maryny, ale jakiś taki lepsiejszy i wymyślniejszy. Pogrzebałem sobie jeszcze i okazało się, że sprzedawca oferuje kilka takich wymyślniejszych Maryn:
Wszędzie jest włożony ten Unitas:
Mechanizm wbrew pozorom nie jest ani PVD, ani PVD Gun. Tak się jakoś światło załamało w tym zdjęciu.
100 dolarów z wysyłką. Przesyłka wysyłana jako gif (co sprzedawca ujął w opisie aukcji ).
Noooo Blaz! To mi kopara opadła! Od dawna szukałem czegoś Radiomirowatego, ale nie kropka w kropkę z oryginałem. Teraz tylko muszę obadać rozmiar koperty, bo jak 47mm to odpada, ale jak 44mm to chyba bierę, bo zegarek świetny i cena śmieszna
No właśnie je badałem...szkoda, że 46 Trochę spore to to. Sprawa w takim razie do przemyślenie i ew. do uwzględnienia w przyszłych zakupach zegarkowych
Mi przypadł do gustu pierwszy i czwarty z racji dość konserwatywnych tarcz. W pierwszym mogliby zmniejszyć nieco napis "Raildorad Tracks". W tym z małą sekundą nie kminię natomiast o co chodzi z indeksami przy sekundniku.
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#12 Wysłany: 2010-01-11, 19:36
Tylko co oni rozumieją przez 46 (przecież koperty radomirowate są w rozmiarach 45 i 47)... Pytanie czy dodali jeden milimetr przez złe zmierzenie czy odjęli
Wg mnie to wygląda na 45 mm.
A podobają mi się wszystkie oprócz california dial.