Szczerze pisząc, to żadne nie powala na kolana. Delfinek pasuje raczej tylko do niebieskiej wersji, pasek nr 3 pewnie będzie szybko łapał zabrudzenia na białych ekementach, bransoleta nic szczególnego - trochę zbyt oczywista i ma za duże ogniwa do raczej delikatniejszego zegarka. Ostatnie nato, z tych propozycji najlepsze, ale jak napisałem, też nie jest to jakos wybitne zestawienie...
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 2013-06-05, 12:42
bo mako to sie nosi na porzadnym skorzastym pasku:
_________________ beceen | ***** ***
Ostatnio zmieniony przez beceen 2013-06-05, 12:45, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#4 Wysłany: 2013-06-05, 12:43
Z pierwszym zdaniem się zgodzę, że nie powala Ale mam mako dopiero drugi dzień i eksperymentuję i sie pytam właśnie.
A dlaczego delfinek tylko do niebieskiej, guma wszak czarna jest, a fale wokół delfinków musza być niebieskie. Na czarno białym nato wygląda fajnie IMO i to chyba z tych najlepsza, a zabrudzenia to chwila w pralce po krzyku
No i znalazłem jeszcze taki pasek we wiaderku
[ Dodano: 2013-06-05, 13:45 ]
beceen napisał/a:
bo mako to sie nosi na porzadnym skorzastym pasku:
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#11 Wysłany: 2013-06-05, 20:20
rybak napisał/a:
beceen napisał/a:
bo mi sie nie to zdjecie wkleilo
Ty lepiej powiedz, skad ten bezel jest
z skx-a
_________________ beceen | ***** ***
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#12 Wysłany: 2013-06-05, 21:47
Słusznie, że skórka nie na lato, ale lato sie ociąga coś w tym roku
Dzięki za wypowiedzi, najbardziej podoba mi sie to co kornel91 pokazał, wiadomo wiela takie coś i skąd?
I może jeszcze jakieś propozycje?
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#13 Wysłany: 2013-06-05, 22:04
Cały czas nie ogarniam, co jest fajnego w noszeniu zegarka na kawałku przeplatanej szmatki, ale tutaj muszę przyznac, ze akurat temu zegarku najlepiej na nato
Osobiscie poszukałbym jakiejs gumy, ale masywniejszej i prostszej (tj. bez harmonijki i oznaczeń) niż firmowa, moze jakies Bonetto...