Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1796 Skąd: Poznań
#1 Wysłany: 2010-04-13, 23:25 hirsch carbon blue
Koledzy w nałogu,
szukam paska który nadał by się do longinesa hq.
bransolete trzeba czasem zmienić na rzecz paska i zakładam czasami do niego canvas'a
ale szukam jeszcze czegoś innego i tak pomyślałem sobie o blue carbonie hirscha
apart ceny ma niby -50% ale jakoś tego paska ni chu... chu...
może macie jakieś alternatywy dla tego hirscha A może gdzieś u Was widzieliście takowego w promocyji? Z dużą chęcią wysłucham Waszych, jak sądzę ciekawych, pomysłów w co go przyodziać?
W uszach ma 21mm więc można ewentualnie zdusić z 22 mm.
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#2 Wysłany: 2010-04-14, 07:27
Tylko i wyłacznie Shark z OfficialTime... Genialna jakość i długowieczność za przystepna cenę. Chwile sie napocisz za zmiana na 21mm bo tam tulejki sa ale da sie...
Ja bym optował za czarnym z białym przeszyciem - uniwersalniejszy i mnie osobiście wkurza jak odcień koloru paska nie jest dokładnie taki sam jak tarczy czy wybranego elementu zegarka a przy zamówieniach via net róznie bywa ze zdjeciami sprzedawców...
Maja też niebieskie/granatowe paski z serii "Bull" i "Alligator" ale nie miałem więc nie powiem jak jakość:
Hirsch'a carbona jeszcze dorwiesz w Apartach...ale musisz poszukac i poweszyc troche.
Teraz bylem w okolo 5 Apartach i rzucil mi sie w oczy w dwoch jakos.
Tak Hirsch Carbonik prezentuje się na Mako. Co prawda nie widać za bardzo, że jest niebieski, ale to wina światła. Trochę złamałem tym paskiem czerń samego zegarka i teraz całkiem, całkiem się prezentuje
Polecam Sylwek z całego serca zakup tego Orienta. Nosi się świetnie, gdybym nie miał kilku innych fajnych zegarków, to powiedziałby że nosi się jak żaden inny
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1796 Skąd: Poznań
#12 Wysłany: 2010-04-14, 21:54
no ten mako fajowy nie powiem
mnie jakiś czas temu zapadło w głowie takie foto
i tym się zainspirowałem
znalazłem takiego carbona, który jest połowe tańszy (już w wysyłką) od półkowej ceny hirszch'a, LINK- ebay
korci mnie to, ale ta płaszczka która zawsze chciałem mieć tylko te ceny
nick, te gumy jakoś mi do tego nie podchodzą, jedyna którą bym widział to jest czarna