Niedługo wybieram się na urlop. Będzie okazja trochę popływać. Nie za bardzo mi już pasuje bransoletka, dlatego chcę zanabyć jakąś czarną gumę. Może któryś z Kumotrów by mógł doradzić coś w miarę porządnego za rozsądne pieniądze. Przeglądałem polskie sklepy internetowe, ale nie mam doświadczenia z gumami i nie wiem co wybrać.
Serio Jarek pomyśl o tych gymach które ci pokazałem na Ebay i którą pokazął Olej - to są tego dostawcy właśnie. Naprawdę fajne są. Moim zdaniem, nie kupisz niczego lepszego w cenie nawet 2-3 razy wyższej. Ostatnio porównywałem ją z taką na TagHauerku kolegi - moim zdaniem, te moje są lepsze, przyjemniejze w dotyku.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1796 Skąd: Poznań
#12 Wysłany: 2010-04-18, 22:03
jaro, do mnie dotarł ostatnio taki zamówiony dla kumpla ale 20mm.
ja zamawiałem TEGO
przyszedł w 10 dni od końca aukcji i kosztował raptem ~30 zł, a w porównaniu z russtime i 60sekund to bedzie porównywalnie z ebay'em, ale tam masz drożej
sam myśle żeby do swojego HQ kupić, ale niebieska tarcza i czarna guma nie pasi mi chyba
Planuję zakupić jakiś fajny gumiakowaty pasek to mojego Loruska.
Na razie założyłem mu coś od innego zegarka, ale jest to zabieg tymczasowy i mam zamiar owemu sikorowi ten pasek zwrócić.