#1 Wysłany: 2013-07-27, 11:58 Personalizowane tarcze jak i od czego zacząć?
Ostatnio wiele czytam i obserwuje i wiem, że można wykonać swoje tarcze. To tyle co wiem
Reszta to znaki zapytania. Pomysł tarcz to nie problem ale jak je wykonać na jakim werku? Teraz już proszę o pomoc i sugestie.
No przecież w tym dziale masz fpyteczkę tematów "jak zacząć" ...
A nawet "jak sakończyć" ...
Można, na przykład, zacząć od ich przeczytania ?
Ja bym tak zrobił - ale ja dziwny jestem podobno
No ale tam masz kompletne instrukcje, od A do Z, z namiarami na firmy. Przejrzyj to na spokojnie, i masz na tacy.
#5 Wysłany: 2013-07-27, 12:12
ALAMO napisał/a:
No przecież w tym dziale masz fpyteczkę tematów "jak zacząć" ...
A nawet "jak sakończyć" ...
Można, na przykład, zacząć od ich przeczytania ?
Ja bym tak zrobił - ale ja dziwny jestem podobno
Możesz przejrzeć tematy w dziale, w którym napisałeś. Praktycznie w każdym wątku są rady i porady. Na początek zacznij od postów Santino, on ma tu największe doświadczenie z własnymi projektami. Trochę dyskusji o tarczach znajdziesz też w moim wątku:
Jeśli chcesz zacząć, to najłatwiej robić pierwsze projekty na werkach Mołni, albo wykorzystać istniejące produkty np. Parnisa lub Mariny Militare i spersonalizować tarczę.
P.S. Jeśli zaczyna Cię to interesować, to jesteś już stracony dla społeczeństwa
_________________ ...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Dzięki za info, nic tylko czytać po kolei. Wyczytałem też, że Santino to w Guru w temacie, a ja dopiero zaczynam. Planuję popełnić dwa, lub trzy, a może kilka takich samodzielnych. Jednak nie od razu i nie swoimi umiejętnościami. Samodzielnie robię różne (nieraz) ciekawe rzeczy, ale w innej materii. (patrz moja WWW).
Zatem powoli się wciągam.
[ Dodano: 2013-07-27, 14:01 ]
Jak nauczę się wstawiać fotki to zobaczycie wykonane przeze mnie zegarki w formacie XXX...XL