#1 Wysłany: 2013-04-10, 14:30 Poszukuję osoby do zakupu w e-bay USA z PAYPAL
Kumotrzy!
Prośba bardzo nietypowa. Poszukuję osoby, która zalicytuje na aukcji zepsuty zegarek (oferent sprzedaje ich więcej) który prawdopodobnie nigdy nie będzie naprawiony (a szkoda). Obecna cena to 0,99 USD + 15 USD za wysyłkę za granicę. Aukcja kończy się Apr 13, 2013 18:30:33 PDT. Oczywiście wszystko finansuję ja.
Nie mam konta na e-bay ani konta PAYPAL więc sam nie dam rady takiej operacji przeprowadzić.
Proszę o poważne odpowiedzi.
Pozdrawiam
Medium
Ostatnio zmieniony przez Medium 2013-04-10, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Metoda zalatwienia sprawy by Bow:
1. Rejestrujemy się na Polamerze.
2. Ustawiamy adres Polamera (z naszym kodem) jako zaufany w Zatoce.
3. Dogadujemy się ze sprzedawcą, że owszem, że tak, ale adres w US mamy.
Polamer wymaga danych nadawcy (umieszczonych na przesyłce) do złożenia zamówienia wysyłki do PL - dlatego trzeba się dogadać.
Koszt wysyłki - około 25 prezydenta...
Uwaga ogólna - trzeba uważnie składać zamówienie wysyłki do PL i czytać co tam jest napisane...
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2013 Posty: 1077 Skąd: Warszawa
#8 Wysłany: 2013-04-10, 16:25
Szczęściarz.
Spam [Usunięty]
#9 Wysłany: 2013-04-10, 17:35
bow napisał/a:
Metoda zalatwienia sprawy by Bow:
1. Rejestrujemy się na Polamerze.
2. Ustawiamy adres Polamera (z naszym kodem) jako zaufany w Zatoce.
3. Dogadujemy się ze sprzedawcą, że owszem, że tak, ale adres w US mamy.
Polamer wymaga danych nadawcy (umieszczonych na przesyłce) do złożenia zamówienia wysyłki do PL - dlatego trzeba się dogadać.
Koszt wysyłki - około 25 prezydenta...
Uwaga ogólna - trzeba uważnie składać zamówienie wysyłki do PL i czytać co tam jest napisane...
...skorzystałbym... ale... strasznie to qfa skomplikowane a ja prosty chłop ze wsi jestem...
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy