goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#1 Wysłany: 2013-03-25, 13:17 Orient Star WZ0221EL Blue w/Somes
Się rozpisywał nie będę, Woytec60 wszystko już napisał i pokazał tu: Orient Star WZ0211EL White Somes - recenzja użytkownika, a ja tylko dorzucę fotki w kolorze blue, takie, na jakie stać kiepskiego amatora, fotografującego puszką po kawie
Dodam tylko, że na nikczemnie małe nadgarstki (u mnie 16,5) pasuje doskonale, problem z dopasowaniem paska, o którym wspominał Wojtek tu nie występuje, przy zapiętym na ostatnią lub przedostatnią dziurkę, klamra lokuje się na samym środku nadgarstka.
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#4 Wysłany: 2013-03-25, 13:42
muszę go obejrzeć na żywo - strasznie mnie intryguje... Niby fajny, ale jest coś co mnie w nim denerwuje, tylko że sam nie wiem co.
Poza tym świetnie się nadaje na EDC.
_________________ Skate or die!
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
mnie osobiście na żywca nie podpasił chociaż uwielbiam Orienty, ale niech się nosi
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Serio ma. Ale wydaje się mały, w porównaniu z mewką np. (tą z kółeczkiem, popularną), a ona ma niecałe 40 - nie powiedziałbyś jednoznacznie, że jest dużo większy
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#15 Wysłany: 2013-03-25, 18:47
Taką ma kopertę fajoską, że na pierwszy rzut oka nie widzisz dobrze wymiarów. Niby duży, a mały, niby mały, a spory
Japońska kłalita panie, cuda wianki
Pomiary aktualne, ale taką plasticzaną suwmiarką mierzyłem, więc jakieś nieznaczne odchyły od rzeczywistości mogą być.
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-03-25, 18:48, w całości zmieniany 2 razy