Jeden już idzie do mnie
Widzę sporą ilość ich modeli.
Jakie są "obowiązkowe" według Was.
Portugalczyk i co jeszcze jest godne polecenia
Może nie skupiajcie się tylko na Parnisie ale niech ten temat dotyczy także mewki i tao
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14436 Skąd: Gliwice
#2 Wysłany: 2012-12-28, 12:11
W tej chwili forumowym przebojem jest bezdyskusyjnie Parnisowy nurek 200m
Ale trendy się zmieniają, włacznie z tym, ze obecnie coraz mniej zakupów kumotrów ( i tematów na forum) to chińczyki, towarzystwo się takie bardziej wybredne i subtelne zrobiło
P.S. Moim zdaniem fajnie miec jakąś marychę, przynajmniej jedną- przeogromny wybór + mozliwośc modowania pozwala dobrać/stworzyć zegarek zgodny ze swoimi wymaganiami, ale równoczesnie zachowujacy pewien ogólny całokształt i cechy typowe dla 'gatunku'
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-12-28, 12:14, w całości zmieniany 2 razy
halina, ale gdzie tu widzisz, ze ma byc budzetowo, no pytam sie gdzie?! Mialy byc wypasione chinczyki marzen, wiec pokazalem Koledze zegarek "mejd baj czajna" moich marzen.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Bo to prawdziwa kłalita, a ona jak wiemy MUSI kosztować poszukaj na forum link fo filmiku - chyba machlo, na ktorym jest ten zegarek, "MNIAZGA, mniód i malyna".
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.