#1 Wysłany: 2013-02-17, 15:15 Pasek do starego wostoka
Kupiłem dzisiaj wostoka. Potrzebuję do niego paska. Ten który widać na zdjęciu ma odłamany zaczep(sorki nie wiem jak to się nazywa) Poradźcie coś
P.S tarcza prima sort koperta tylko lekkie przetarcia. Dałem 25zł. Opłacało się? Werk 2214. Cyka aż miło nie zatrzymuje się. Z tego co widzę po 6 godzinach jest na dokładnym chodzie.Sorki że nie moje zdjęcie ale nie mogę dodać załącznika, pisze Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony. Prosze skontaktować się z administratorem forum. Tutaj link jak wygląda http://forums.watchuseek....at-p1010307.jpg
Nie ma się co oszukiwać, że za 25 zł z przesyłką będziesz miał wielki wybór.
A z tego co jest w poszukiwanej przez Ciebie cenie nie będzie najwyższych lotów.
Także nie wybrzydzać i brać co jest albo wysupłać parę złoty więcej i zainwestować np w pasek u naszych paskorobów.
Koszt paska przebije zdecydowanie koszt zegarka, ale na pewno nie będziesz żałował.
Ostatnio zmieniony przez wahin 2013-02-17, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
oskar2905 [Usunięty]
#7 Wysłany: 2013-02-17, 19:26
Pare zloty wiecej czyli ile? Ile kosztuje pasek u paskoroba (pi razy drzwi zebym mogl sie namyslec). Dlaczego nie bede zalowal;)? Chodzi poprostu o to ze chcialem odciazyc moje seiko i chcialem cos na codzien czego mi nie bedzie zal jak cos sie z tym stanie. Dlatego chcialem sie zamknac w jak najmniejszej kwocie.
Chyba wezme tego diloya. Jest to w miare dobrej jakosci? Da sie w tym chodic na codizien? Duza jest roznica w stosunku do paska od paskoroba? No i najwazniejsze co byscie wybrali? Czy podjalem sluszny wybor wzgledem wygladu? Na codzien raczej nie chodze w koszuli itd. raczej jakas bluza i jeansy i troche obawiam sie ze bedzie to wygladac za elegancko. Co o tym myslicie? Moze zalozyc do niego bransolete?