Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#1 Wysłany: 2013-02-12, 22:15 Nowe poszukiwanie paska
Pacjent:
Na chwile obecną jest na budżetowym "gino rossi", który jest już dość mocno zmęczony życiem.
Szukam czegoś, co by pasowało temu staruszkowi.
Zakładany budżet: powiedzmy 50zł z możliwymi odchyłkami
Liczę na pomoc.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#4 Wysłany: 2013-02-12, 22:23
@ Słoniu:
Wg ich strony grubość od 3 do 5mm. Obawiam się, że te 5 może być za dużo do tego zegarka.
Te wielkie dziury mnie nie przekonują. A na "perforated rally strap" mam innego pacjenta
@ Blaz:
22mm "misiu kororowy:
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-02-12, 22:27, w całości zmieniany 2 razy
Wg ich strony grubość od 3 do 5mm. Obawiam się, że te 5 może być za dużo do tego zegarka.
Nieee, ale to profilowane jest - środkiem grubszy, na zewnątrz przy szyciach cieńszy, analogicznie na długość - przy teleskopach nieco grubszy, przy klamerce cieńszy - bardzo dobry pasek, miałem kilka i szczerze polecam - za tę cenę nie możesz się pomylić
#9 Wysłany: 2013-02-12, 22:47
@ Blaz:
Oj tam zaraz nie widziałeś.
Jest tego całe mnóstwo i dlatego problem z wyborem.
Chodzi o to, żeby znaleźć coś ładnego, miękkiego i pasującego stylem. Brąz raczej odpada bo tarcza jest czarna.
@Iks
Ale za bardzo toto dziurawe jest - nadgarstek mi zmarznie
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-02-12, 22:49, w całości zmieniany 1 raz
#14 Wysłany: 2013-02-12, 23:05
A więc wstępnie za radą Iksa i śladami Słonia skłaniam się ku:
http://www.pasekdozegarka...rny-p-1487.html
Ale jestem otwarty na inne propozycje. Bo obawiam się, że jakość odpowiada cenie. Pozostaje pytanie, czy w zakładanym budżecie znajdzie się coś lepszego.
Albert Einstein