Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Posty: 928 Skąd: Vegeta
#9 Wysłany: 2013-01-24, 21:10
Brałem trochę rzeczy które leciały z Niemiec zwykłą pocztą i były bardzo szybko. Mój kolega często też wysyła pocztę na drugi koniec Niemiec i korzysta z niemieckiej placówki również na drugi dzień rano są u adresata. Więc do niemieckiej poczty nie mam zastrzeżeń.
Może macie rację, niemniej choćby ze względu na problemy reklamacyjne wybrałbym shoene... bo znając moje szczęście na pewno coś byłoby nie tak z zegarkiem.
Poza tym od shoene kupowałem w Maju ur. i byłem zadowolony, w sumie to nadal jestem.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-24, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Posty: 928 Skąd: Vegeta
#12 Wysłany: 2013-01-28, 17:45
Wyczytałem na kmziz że na orientuhren nie ma niebieskiego i będzie gdzieś na początku lutego zresztą napisali że od 1 lutego do 10 mają sklep zamknięty. Wchodzę więc na shoene... z zamiarem zakupu a tu niebieskie się wyprzedały. Polećcie zatem jakiś azjatycki sklep najlepiej z darmową przesyłką i jaką opcję przesyłkową wybrać żeby dodatkowych opłat nie było.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#13 Wysłany: 2013-02-03, 02:36
Wygląda na to, że na shoene znów jest dostępny za 129 jurków.
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Wyczytałem na kmziz że na orientuhren nie ma niebieskiego i będzie gdzieś na początku lutego zresztą napisali że od 1 lutego do 10 mają sklep zamknięty. Wchodzę więc na shoene... z zamiarem zakupu a tu niebieskie się wyprzedały. Polećcie zatem jakiś azjatycki sklep najlepiej z darmową przesyłką i jaką opcję przesyłkową wybrać żeby dodatkowych opłat nie było.