Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#8 Wysłany: 2013-01-17, 21:49
Wszelkiej masci mariny moim zdaniem sa troszke za bardzo "eleganckie" i np na lawce w parku nie beda pasowac do puszki browara
Tak jak Sloniu pisal nr.1 bedzie DS-1, ewentualnie Tossot Courtier czy PRS516, albo znowu Certina tylko model First Automatic
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-01-17, 21:50, w całości zmieniany 2 razy
Sie śmiej. Mam takie samo nato jak i Ty, spotkamy się gdzieś kiedyś, podmienię i nawet nie będziesz wiedział kiedy - a po zlocie pomyślisz, że Ci któryś melepeta najwyraźniej na podłogę upuścił i to olejesz.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#12 Wysłany: 2013-01-17, 21:53
Michał napisał/a:
Słoniu napisał/a:
sprawdź czy Ci bezel w Parniaku nie klekoce
Sie śmiej. Mam takie samo nato jak i Ty, spotkamy się gdzieś kiedyś, podmienię i nawet nie będziesz wiedział kiedy - a po zlocie pomyślisz, że Ci któryś melepeta najwyraźniej na podłogę upuścił i to olejesz.
Chłopaki coś już na śląsku organizują A Tissocik dla mnie wymiata - dzisiaj dzień cały w nim biegałem - mega fajny zegar - mam z nim troszkę tak jak z augustem reymondem - po prostu idealne EDC, które zyskuje przy bliższym poznaniu