prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#1 Wysłany: 2012-08-24, 00:38 Wskazówki do moda
Czesc,
Ostatnio przerobilem swojego pierwszego moda. Zdjąlem wskazówki żarówiaste i pasek...
Pozmienialem trochę ale nie mam kompletnie pomysłu na wskazówki. Pomożecie coś wybrać?
Wstępnie myślałem o takich
Mają być masywne i czarne. Sekundą zajmę się pózniej ale jak cos to tez możecie podpowiedziec - ma być czerwona.
...wszystkie wskazówki pochodzą od kradzieja, ale mam to w nosie. To co pokazałem na tych moich bazgrołach, to oczywiście poglądowa sprawa. Nie znam dokładnych wymiarów wskazówek więc dopasowałem je ze zdjęć do średnicy otworu ich mocowania, ale czy pokazana długość jest idealna...tego nie gwarantuje
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-09-03, 00:54, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#5 Wysłany: 2012-09-05, 13:25
Maxiu!
Jesteś wielki! nie liczyłem nawet, że zwizualizujesz mi mój zegarek...
Tak, tylko myślałem, że podpowiesz nieco a tu proszę!
Super - na 90 % wezmę zestaw nr 1. Waham się jeszcze czy by czarnych plongerów nie dać...
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#8 Wysłany: 2012-09-05, 16:16
Rudolf napisał/a:
Maxio a masz wizualizację tego twojego moda co to rozmawialiśmy o nim na którymś ze zlotów ?
...nie mam, ale na pewno sobie zrobie...choc plany co do niego sie troche pozmienialy, bo czlowiek, ktory mial robic piaskowanie niestety juz nie robi w tym fachu.
Poważnie, jak dla mnie z wyżej wymienionych to "trzecie"
I tak kumotrów przy okazji "zagaduję"
Czy ktoś mógłby pomóc , no nie mogę jakoś wskazówek [/i]se[i] znaleźć
co by na "klona" 2824 pasowały, i to żeby pomarańczowe były.
też bym rozważył pomarańcz z czarną "godzinową"
Diver'owate łopaty najlepiej,
coś w stylu: