panowie potrzebna pomoc a widze ze tu wiecej osob zaglada,wiec do rzeczy:
tesciowej nalezy sie prezent na gwiazdke ,z dziewczyna doszlismy do wniosku ze to bedzie zegar,upatrzylismy skagena w sklepie Swiss za 430...i teraz pytanie warto tego skandynawa brac w tej cenie czy raczej skupic sie na Casio czy Lorusku jakims,niby dizajn i look ciekawe-chlodno i minimalistycznie , w srodku jakis japonski kwarc,no ale pytanie : czy warto a jesli nie to ,to co do 450 zl
Nie zadawaj pytań w nieodpowiednich wątkach !
[ Dodano: 2012-12-15, 00:33 ]
dla tesciowej a nie mamy to spora roznica
_________________ Mówisz klapki, myślę kubota...
Ostatnio zmieniony przez Rudolf 2012-12-14, 23:20, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#2 Wysłany: 2012-12-15, 13:48
savio23, Skagen to fajne, dobrze wykonane zegarki, na pewno będzie to bardziej oryginalny prezent od Lorusa czy Casio, bo marka nie jest tak popularna.
Jak się podoba to brać Skagena, akurat mojej mamie też się niektóre podobają, te podobne do Rado Btw orientujecie się może jak jest z gwarancją? Gdzieś widziałem akcję, że niby dożywotnia.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#4 Wysłany: 2012-12-15, 20:31
zonie jakis czas temu kupilem skagena (tytan); fajne, bardzo lekkie zegarki, rozmiarowo raczej damskie. Jedyny problem moze byc z bransoleta/meshem/paskiem, bo wszystkie sa docinane do kopert. Ale to mozna w serwisie podobno zalatwic.