Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#1 Wysłany: 2012-11-09, 12:51 pasek +-taki ale taniej ?
Szukam pasiora jakiegos takiego jasnego z czarnym przeszyciem 22mm,
skora nie moze byc gladka i blyszczaca, raczej taki lekko sterany vintage look ale jasna. Oczywiscie nie musi miec kraterow jak ten z timepiecerepublic
On mi sie podoba oczywista ale kuna 50$ trochu sporo jednak - jak nie bedzie wyjscia wydole, ale wolalbym taki np za 24$
i pytanie dodatkowe - czy w takim stylu, wiadomo, ze z cienszej skorki ale jasnej, przytartej lekko + czarne przeszycie kojarzycie moze skorzane nato ?
pozdr
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2012-11-09, 12:52, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#6 Wysłany: 2012-11-09, 17:01
MariuszD napisał/a:
strix, nie dokładnie taki, ale trochę podobny.
Troszku jakby z wora kaczora - mnie sie rozchodzi o jednak mniej pomarszczona, ale jak przyjdzie zegar to bede dzialal. musze miec zegar zeby wiedziec czy pasek ma byc gruby czy jednak nieco cienszy bo koperta delikatna na fotach.
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#9 Wysłany: 2012-11-10, 07:49 Re: pasek +-taki ale taniej ?
strix napisał/a:
Szukam pasiora jakiegos takiego jasnego z czarnym przeszyciem 22mm,
skora nie moze byc gladka i blyszczaca, raczej taki lekko sterany vintage look ale jasna. Oczywiscie nie musi miec kraterow jak ten z timepiecerepublic
On mi sie podoba oczywista ale kuna 50$ trochu sporo jednak - jak nie bedzie wyjscia wydole, ale wolalbym taki np za 24$
Kupiłem coś podobnego od dobregotaniego z zatoki za 33 USD. Rewelacyjny pasek, niestety przeszycie w kolorze paska.