Wiem, że marka hmm dyplomatycznie mówiąc dyskusyjna Choć przyznacie, że historia zacna i zasłużona.
Ale kręcą mnie motoryzacyjne klimaty, więc i doszło do tej marki i modelu.
Miał być PR 516 Heritage na branzolecie, ale cena.. I sama branzoleta podobno nie za wygodna w noszeniu. Potem już PRS z niebieską tarczą, ale znowu cóś nie tak.
Trzyma kilmat jak dla mnie, choć historycznie ciekawszy PR
[ Dodano: 2012-10-26, 22:31 ]
@Słoniu , będą, będą muszę tylko lepsze światło ogarnąć
_________________ "Elvis Has Left the Building"
Woytec60 [Usunięty]
#7 Wysłany: 2012-10-26, 22:35
Gratuluję Tissota, sam też lubie te modele
Chociaż to musztarda po obiedzie ale coś dopiszę
PRS 516 jest fajny ale nie ostatnia wersja.
Gdybyś dorwał gdzieś poprzednią, z wiszącymi nad tarczą indeksami i świetną, litą ale z otworami jak w paskach "rally" bransoletą to byłoby to
Miałem taki i szczerze polecam.
Zresztą na pasku tez wygląda świetnie
Ostatni model to już nie to, bransoleta jest bez otworów a indeksy leżą na tarczy.
Chociaż oczywiście brzydki nie jest to jednak poprzedni bardziej do mnie gadał
Jest jeszcze nowy Tissot Heritage PR 516, też fajny
Jednak w jego przypadku poleciłbym raczej wersje na pasku bo bransoleta to jakieś nieporozumienie, cienka i ze zwijanej blaszki
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
@Woytec60 masz rację, ż poprzedni model ciekawszy ,ale ciężko dostać.
Co do indeksów , w tym nowym też wiszą,choć na niskiej wysokości.
Ważne, że co ma wisieć nie utonie
@Ciniol i po co to pokazywałeś, po co ?
Teraz jest tylko ból
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.