jak w temacie, poszukuję namiarów gdzie można by zanabyć paski parciane szerokości ok 18mm
dla pokazania o co mi cho, pozwoliłem sobie zapożyczyć przykładowe foty z forum (autorstwa Voli)
mam nadzieje, że autor fot, nie będzie miał mi tego za złe...
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#3 Wysłany: 2012-10-28, 12:38
U nas w Wawce prawie każdy zegarmistrz posiada takie parciaki jedno kolorowe lub w pasy .
Ostatnio pojawiły się w serwisach mistrzowskich - ostrzenie noży , szewc , baterie , paski do zegarków .
#4 Wysłany: 2012-10-28, 12:58
a te u zegarmistrzów to jakaś współczesna produkcja czy może jakieś stare zapasy?
w serwisach mistrzowskich poszukam, chociaż mój wrodzony leń łudził mnie, że może uda się znaleźć coś bez wychodzenia z domu
cholera na bazarkach nigdy nie widziałem takowych...
albo za bardzo się skupiałem na zegarkach
będę mieć następnym razem oczy dookoła głowy bo siadłoby mi kilka takich
mapeth, z tego co pamiętam to bywasz "pod halą". Tam idzie takie kupić, chyba dwóch handlarzy takie miewa, sam kupowałem. Ale trzeba mieć farta bo te w kolorowe paski szybko "wychodzą", zostają czarne i granatowe. Zawsze można ich zapytać, może coś gdzieś mają zachomikowane.
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
mapeth [Usunięty]
#9 Wysłany: 2012-10-29, 17:39
ooo widzisz, jakoś nigdy tego nie zauwazyłem, chociaż szczerze mówiąc do tej pory niespecjalnie szukałem, ale skoro tak piszesz, to będę uwazniejszy