Nie, to pokretlodo ustawiania wewnetrznego bezela. Na moje oko zresztą, to na "3" jest do bezela, a to na "12" do nakręcania.
ale 2400 peelenow ... to auć trochę
Też tak myślę jak Zbyszek.
Tam w środku pewnie 3159.
Zegarek jest drogi bo ... Bo to zegarek rosyjski. Pokażcie mi mechaniczne chrono z ręcznym naciągiem, w podobnie interesującej stylistyce opartej na ACzSach. Gdyby tam było napisane Junghans, to by było "łaaaaał, ale po taniości, świeeeetnaaa ceeeenaaaa"
Chociaż faktycznie to niepokojące, że każda kolejna seria zegarków radzieckich - jest droższa. Anczar już poleciał dawno ponad 2 tysie ... Jak żyć, premierze
#13 Wysłany: 2012-08-24, 10:26
nie mieszaj 2 systemów walutowych. Junghansa też w to nie mieszaj - po prostu wszyscy przyzwyczaili się, że ryskie chrono latają w okolicy 1300. A tu od pewnego czasu ciągle tylko w górę... O takie drogo mi chodzi.
świetnie, że rozmiar 41 więc nie jest patelnią ale z drugiej strony grubość przy tej średnicy może robić z niego "bańkę".
kurczę, fajny...
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-08-24, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#14 Wysłany: 2012-08-24, 11:00
ALAMO napisał/a:
Też tak myślę jak Zbyszek.
Tam w środku pewnie 3159.
Zegarek jest drogi bo ... Bo to zegarek rosyjski. Pokażcie mi mechaniczne chrono z ręcznym naciągiem, w podobnie interesującej stylistyce opartej na ACzSach. Gdyby tam było napisane Junghans, to by było "łaaaaał, ale po taniości, świeeeetnaaa ceeeenaaaa"
Chociaż faktycznie to niepokojące, że każda kolejna seria zegarków radzieckich - jest droższa. Anczar już poleciał dawno ponad 2 tysie ... Jak żyć, premierze
Dokładnie to samo chciałem napisać
Jak bym musiał być jednozegarkowcem to kto wie...
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2012-08-24, 11:04, w całości zmieniany 1 raz