Zamkli mi temat To tu też sobie przyspamuję - dwa takie od Pattiniego się kliknęły, pamiętam, że te paski były niezłe jakościowo, problematyczne były słabe klamerki i małe dziurki uniemożliwiające wymianę tychże. Właściciel widać czyta fora zegarkowe bo się ogarnęli
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek [Usunięty]
#3 Wysłany: 2012-08-22, 18:45
najbardziej mnie wkurzało w pattinim, że siem mnie jakoś tak kleiły do ręki...
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#5 Wysłany: 2012-08-22, 19:36
Strzała napisał/a:
A ten brązowy to skąd? Bo w ofercie widniej tylko czarna wersja, a ja chciałem właśnie taką
Kurde, ja też. Właśnie zamówiłem 3 kolejne pachy od Pattiniego.
1) Zamiast tego brązowego dwunitowca wklejonego przez Iksa, a którego jakoś nie widzę w ofercie, wziąłem brązowego jednonitowca:
2) Poza tym, brązowa ryba:
3) ...no i czarnuch bez przeszyć, który będzie pasował do wszystkiego:
Mam też takie ło, założone na dziurbilona.
Bardzo go sobie chwalę, bo ze względu na skórę licową od wewnątrz zamiast futrówki da się go nosić w upały - trudno to przepocić. Maćkowi może się lepić, ale ja jestem zadowolony.
A ten brązowy to skąd? Bo w ofercie widniej tylko czarna wersja, a ja chciałem właśnie taką
Wyjaśniliśmy już przez PW, ale napiszę i tutaj, wygląda na to, że wszystkie wzory pasków można zamówić we wszystkich podstawowych dla nich odcieniach Ja zamówiłem po prostu wzór 66 w kolorze brązowym Dostałem maila zwrotnego z ceną więc chyba problemu nie będzie
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Woytec60 [Usunięty]
#7 Wysłany: 2012-08-22, 22:35
Narfas napisał/a:
1) Zamiast tego brązowego dwunitowca wklejonego przez Iksa, a którego jakoś nie widzę w ofercie, wziąłem brązowego jednonitowca:
Obrazek
Zamawiałeś może o szerokości 22 mm? Jaka cena?
Pytam, bo szukałem dziś tych z jednym nitem na aledrogo ale nie znalazłem, zamawiałeś bezpośrednio w sklepie?
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#10 Wysłany: 2012-08-22, 22:49
Woytec60 napisał/a:
Narfas napisał/a:
Obrazek
Zamawiałeś może o szerokości 22 mm? Jaka cena?
Pytam, bo szukałem dziś tych z jednym nitem na aledrogo ale nie znalazłem, zamawiałeś bezpośrednio w sklepie?
Bezpośrednio w sklepie, 22mm, cena taka jak na stronie - 49zł.
Nie mają teraz tego rozmiaru, zrobią mi na zamówienie bez zmiany ceny, ale w związku z tym realizacja się przedłuży do 7-10 dni roboczych.
pozdrawiam
Narfas
Woytec60 [Usunięty]
#11 Wysłany: 2012-08-22, 23:00
Narfas napisał/a:
...Nie mają teraz tego rozmiaru, zrobią mi na zamówienie bez zmiany ceny, ale w związku z tym realizacja się przedłuży do 7-10 dni roboczych.
pozdrawiam
Narfas
No to kiepsko.
Zamówię chyba coś innego.
slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3614 Skąd: Ultima Thule
#12 Wysłany: 2012-08-23, 11:35
a takie coś przyszło:
co prawda nie bezpośrednio od twórcy, ale wielkie podziękowania najpierw dla Segoya, a zaraz potem dla Spinnera, spod którego rąk ten pasek się narodził.
Ogromniem zadowolony z nowej tymczasowej obroży dla Dzika (a może dla Sokoła...)
_________________ pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
Ostatnio zmieniony przez slamacek 2012-08-23, 11:35, w całości zmieniany 1 raz