mety1, nikt go u nas nie miał, Ciniol się przymierzał swojego czasu, ja również. W każdym razie na stronie którą podałeś cena jest mocno przesadzona.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#3 Wysłany: 2012-12-02, 23:18
w ezegarku w Bolandzie chyba też jest, ale nie wszystkie opcje kolorów - jak już mam zamiar go kupić to zaraz jakaś melepeta pokazuje coś innego co musi być kupione ale kiedyś będzie on mój
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Woytec60 [Usunięty]
#4 Wysłany: 2012-12-02, 23:35
Na zatoce są:
http://www.ebay.pl/sch/i....disk&_sacat=281
najfajniejszy chyba czarny z zielonymi indeksami.
Generalnie to kwestia gustu, podobha sie to brać, werk tam standardowy i trwały czyli stare, dobre 469 w wersji 46943.
To samo co w mojej limitce i to samo co w starych, trzydziestoletnich "patelniach", werk nie do zajechania.
mety1 [Usunięty]
#5 Wysłany: 2012-12-03, 01:26
wiem że przesadzona ale chciałem tylko pokazać przykład:) co do kolorystyki to ten z niebieskimi detalami lepszy:)
Szymon [Usunięty]
#6 Wysłany: 2012-12-03, 07:44
Jeszcze tu jest. Klik
Jak weźmiesz pod uwage koszty przesyłki tego co na E-bayu to różnica nie jest porazająca, a zegarek idzie od sąsiadów a nie z Malezji na przykład .
Od strony użytkowej nic Ci nie powiem, bo nie mam, ale bardzo mi się ten zegarek podoba. I już możesz się za niego walić