No i znów poszedłem na bazarek - powiem wam jedna wielka lipa! być może to listopadowa pogoda ale absolutnie nic ciekawego do obejrzenia a tym bardziej do kupienia!
Żeby nie było pustych przelotów zanabyłem za oszołamiającą kwotę 3,00 PLN kwarcową rakietę w wersji nurek szuwarowy z przeznaczeniem na dawcę narządów.
Zabawna sprawa z tą Rakietą - w zasadzie to ona nie ma koperty!!! - jest ramka do mocowania szkiełka i bezela oraz dekiel - za główną część koperty robi środkowa część paska .
Takie rozwiązanie zapewnia oczywiście 100% waterproof
Pasek tysz zabawny bo nie ma klamerki a mocuje się go na ręku przekładając jedną część przez oczko w drugiej i zaczepiając pod spodem. Takiego patentu jeszcze nie widziałem
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#14 Wysłany: 2009-11-12, 22:51
Takiego patentu - koperta z paskiem jeszcze nie widziałem
Naprawdę ciekawy zegarek
Ja kiedyś też skorzystałem z podobnej okazji na giełdzie staroci i kupiłem ruskiego kwarca, co prawda 10 razy drożej , ale mimo to warto było - Czajka z niebieską tarczą - taka wielka lodówka z silnikiem krokowym. Muszę jej tylko zafundować kąpiel mechanizmu u zegarmistrza i małe SPA (malowanie wskazówek itp.) Będzie jak ta lala